Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért hullik a hajam?

Miért hullik a hajam?

Figyelt kérdés

Már azt hiszem elég régóta eléggé erősen hullik... Sokszor egész 'csomók' jöttek szinte le, most már kicsit kevesebb, mert a hajam is kevesebb. Mintha elgyengülnének a hajhagymák vagy nem tudom. És mostanában meg ráadásul szinte naponta kéne hajat mosnom, mert pár nap alatt annyira ronda lesz, így össze-vissza áll, mintha évek óta nem mostam volna. Mi lehet az oka? Valaki tud segíteni? Esetleg hol lehetne megnézetni?

20/f

2012. jún. 21. 08:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Az okát sajnos nem tudom, de én hajhullásra Bánfi sampont használok, próbáld ki, hátha segít neked is. :) Először még hullani fog tőle a hajad, de utána kinő megint és új hajhagymáid is lesznek :)
2012. jún. 21. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Meg kell tudni az okát a hullásnak.

-rossz fogak

-vitamin , vas hiány

-allergia

-androgen alopecia , nos ez más néven férfias kopaszodás erre finasterid gyógyszer jó férfiaknak.Vagy a külső szerekből minoxidil.

2012. jún. 21. 09:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Mint aki előttem írta.

menny el szűrésre...

pl.

- teljes fog panoráma röntgen

- teljes hasi ultrahang

- fül orr gégészet

- vérvétel

(góckeresés)

Nekem a mandulám szerepelt gócként(gyulladás), túl későn vették észre, és hiába műtöttek meg, hiába kentem rá minden szart, a hajam NEM nőtt vissza. Szóval minél hamarabb keress egy JÓ (magán) bőrgyógyászt, aki beutal a szűrésekre. Kicsit költséges lesz, de legalább marad hajad.

Fontos a JÓ bőrgyógyász, mert a legtöbb elküld vérvételre, aztán hasra ütésre ad valami szart, aztán hulljon ki a hajad. De ha a manduláddal van a baj, mint nekem volt azzal végképp nem szabad várni, mert nem csak a hajadat teszi tönkre, hanem a csontjaidat stbstb.

Nagyon jó a kovaföld kapszula, a revalid kapszula, Dr. Lenkei multivitamin

pakolásnak: olíva olaj, ricinus olaj, méz

vérkeringés elindításához, valami alkoholos szesz, ez lehet a bánfinak a hajhullás elleni hajszesze.

Ha kellenek hajpakolási tippek akkor privi, meg ha bármi tapasztalat érdekel ebben a témában szívesen válaszolok :)

2012. jún. 21. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!