Miért hullik a hajam?
Már azt hiszem elég régóta eléggé erősen hullik... Sokszor egész 'csomók' jöttek szinte le, most már kicsit kevesebb, mert a hajam is kevesebb. Mintha elgyengülnének a hajhagymák vagy nem tudom. És mostanában meg ráadásul szinte naponta kéne hajat mosnom, mert pár nap alatt annyira ronda lesz, így össze-vissza áll, mintha évek óta nem mostam volna. Mi lehet az oka? Valaki tud segíteni? Esetleg hol lehetne megnézetni?
20/f
Meg kell tudni az okát a hullásnak.
-rossz fogak
-vitamin , vas hiány
-allergia
-androgen alopecia , nos ez más néven férfias kopaszodás erre finasterid gyógyszer jó férfiaknak.Vagy a külső szerekből minoxidil.
Mint aki előttem írta.
menny el szűrésre...
pl.
- teljes fog panoráma röntgen
- teljes hasi ultrahang
- fül orr gégészet
- vérvétel
(góckeresés)
Nekem a mandulám szerepelt gócként(gyulladás), túl későn vették észre, és hiába műtöttek meg, hiába kentem rá minden szart, a hajam NEM nőtt vissza. Szóval minél hamarabb keress egy JÓ (magán) bőrgyógyászt, aki beutal a szűrésekre. Kicsit költséges lesz, de legalább marad hajad.
Fontos a JÓ bőrgyógyász, mert a legtöbb elküld vérvételre, aztán hasra ütésre ad valami szart, aztán hulljon ki a hajad. De ha a manduláddal van a baj, mint nekem volt azzal végképp nem szabad várni, mert nem csak a hajadat teszi tönkre, hanem a csontjaidat stbstb.
Nagyon jó a kovaföld kapszula, a revalid kapszula, Dr. Lenkei multivitamin
pakolásnak: olíva olaj, ricinus olaj, méz
vérkeringés elindításához, valami alkoholos szesz, ez lehet a bánfinak a hajhullás elleni hajszesze.
Ha kellenek hajpakolási tippek akkor privi, meg ha bármi tapasztalat érdekel ebben a témában szívesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!