Nagyon hullik a hajam help!?
Figyelt kérdés
igaz festem 2-3 havonta, most leálltam vele, és sokkal jobban hullik mint eddig... ameddig folyamatosan vasaltam tartotta magát. most vagy kiengedve vagy összefogva hordom mindenhova de észre vettem hogy sokkal jobban hullik. valami ötlet ?2012. jún. 28. 22:43
1/6 anonim válasza:
Bánfi hajszesz nagyon jó rá! Én samponnal együtt használom, hetente egyszer (sűrűbben is lehet), eddig kb 5-6-szor használtam, és már látom a változást. Szóval ha sűrűbben ápolnám ezzel a szesszel a hajam, akkor már meg is állt volna, csak lusta vagyok, mert sok időbe telik. :) Próbáld ki, több ismerősömnek is bevált, én is azért vettem meg. Nem túl drága, szerintem elfogadható ára van.
2/6 anonim válasza:
Mármint Bánfi samponnal együtt használom :)
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen : ))
2012. jún. 28. 23:10
5/6 anonim válasza:
Nekem a bánfitól nagyon hullott. Szerintem inkább csináltass egy vérképet, valószínű, hogy vashiány áll fent.
6/6 anonim válasza:
Első (vagyis első 3 :)) válaszoló vagyok.
Hullott a hajad a Bánfitól?! Biztos hogy attól?
Azért mondtam ilyen biztosra, mert több ismerősömnek is megállt tőle a hajhullása, nem gondoltam volna, hogy valakinek pont ettől hullott :O Hát most megleptél rendesen, ebben a samponban és hajszeszben nagyon bíztam eddig. Bár nekem szerencsére beválik, úgyhogy én használni fogom továbbra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!