Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hullik a hajam help!?

Nagyon hullik a hajam help!?

Figyelt kérdés
igaz festem 2-3 havonta, most leálltam vele, és sokkal jobban hullik mint eddig... ameddig folyamatosan vasaltam tartotta magát. most vagy kiengedve vagy összefogva hordom mindenhova de észre vettem hogy sokkal jobban hullik. valami ötlet ?
2012. jún. 28. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Bánfi hajszesz nagyon jó rá! Én samponnal együtt használom, hetente egyszer (sűrűbben is lehet), eddig kb 5-6-szor használtam, és már látom a változást. Szóval ha sűrűbben ápolnám ezzel a szesszel a hajam, akkor már meg is állt volna, csak lusta vagyok, mert sok időbe telik. :) Próbáld ki, több ismerősömnek is bevált, én is azért vettem meg. Nem túl drága, szerintem elfogadható ára van.
2012. jún. 28. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint Bánfi samponnal együtt használom :)
2012. jún. 28. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Itt vannak az árak:

[link]

Bocsi hogy 3 válaszban küldtem el, csak mindig kifelejtek valamit :D

2012. jún. 28. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen : ))
2012. jún. 28. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a bánfitól nagyon hullott. Szerintem inkább csináltass egy vérképet, valószínű, hogy vashiány áll fent.
2012. jún. 29. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Első (vagyis első 3 :)) válaszoló vagyok.

Hullott a hajad a Bánfitól?! Biztos hogy attól?

Azért mondtam ilyen biztosra, mert több ismerősömnek is megállt tőle a hajhullása, nem gondoltam volna, hogy valakinek pont ettől hullott :O Hát most megleptél rendesen, ebben a samponban és hajszeszben nagyon bíztam eddig. Bár nekem szerencsére beválik, úgyhogy én használni fogom továbbra is. :)

2012. jún. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!