11/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előző válaszadóhoz "tetűügyben". :) Bár a hajtetű csak tiszta hajba megy bele, de a kis serkék nemigen tudnának hol letelepedni.:)
12/12 anonim válasza:
1 hónapja van rasztám, hetente mosom babaszappannal, vagy szódabikarbónás vízzel.
2x mosom át, és úgy szoktam csinálni, hogy 2 lavórba teszek egy kis vizet, beledobok 1-1 szappant és hagyom fél órát állni, hogy feloldódjanak. Zuhanyzóval egy picit leöblítem a hajam, teljesen felengedem meleg vízzel a lavórt, fejjel bele és jól kinyomkodom :) Az első víz általában nagyon koszos. Megint leöblítem zuhanyzóval, aztán fejjel bele a másik lavórba és abban is jól kinyomkodom. És még egy öblítés. A végén még a fejbőrömet meg szoktam egy picit locsolni diófalevél főzettel, amibe teszek pár csepp teafaolajat. Ezt már nem öblítem ki.
Aztán 1 óra hajszárítózás és másnap áthorgolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!