Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon száraz a hajam és...

Nagyon száraz a hajam és semmi tartása. Mit tehetnék, ami segít? Már sok mindent próbáltam. Az a baj, hogy bármit teszek rá, mosás után rárakom a törölközőt és nagyon szétszáradva szárad meg.

Figyelt kérdés

Pár éve elkezdtem erre való vitaminokat szedni(pl. a Revalid-ot sokáig használtam, a sörélesztőt is egy darabig), de egyiknek sem lett eredménye. Száraz hajra való samponnal mosok hajat és minden hajmosás után pakolást teszek fel, de hiába. A pakolástól kicsit könnyeben fésülhető, de ugyan olyan szétálló, száraz. Természetes szereket is próbáltam hosszabb ideig: almaecetes leöblítés, sörös leöblítés, csukamájolajas pakolás, olivaolajos-tojásos-mézes pakolás. De ugyanolyan. :(

Hajszárítót sem használok, nehogy szétszárítsa, csak törölközőbe csavarom hajmosás után, de nagyon hamar megszárad és szétszárad az egész. A wax, a hajspray alig egy óráig tart rajtam, szétborzolódik magától az egész, olyan, sprőd, mint egy seprű, mint egy régi tudós össze-vissza álló haja. Elvagyok keseredve. Úgy irigylem a többi csajt, akinek szép tartású selymes, egészséges kinézetű haja van. Hogy csináljátok? (Hajvasalót is használtam, de letörte e hajam a hővédő ellenére, persze kerámiás volt a lapja, lekellett vágatnom váll alattig érőre, most ekkora, vasalni már nem merem, nehogy tönkre menjen.) Tudtok valami tuti pakolást ami használhat nekem? És valami tuti szert hajformázáshoz?

2012. júl. 11. 12:03
 1/2 DaLmA94 ***** válasza:

Szia! A töredezett hajvégre, nagyon jó az olivaolaj!

a hajvégeidbe maszírozd bele, és tegyél a fejedre egy meleg sapit.Hagyd rajta 1 órát, de akár egész éjszakára is fent hagyhatod, és aztán mosd ki :) Már az első pakolástól látványosan javulni fog a hajad!

2012. júl. 11. 16:33
 2/2 Kingus26 ***** válasza:
Szia. nekem is nagyon szaraz, kezelhetetlen volt a hajam, mig el nem kezdtem hasznalni a ricinus olajas hajpakolast. en hetente ketszer hasznalom. a ricinus olajat beledorzsolod a fejborodbe, majd a hajadra es a vegekre es 3 ora hosszat hagyd rajta, utanna samponnal mosd ki es meg egy kis balzsam , leoblited es kesz. nem lesz zsiros, sokkal puhabb es fenyesebb lesz es gyorsabban is no tole a haj. nekem bevallt. probald ki , nem veszitesz vele semmit. nem art hidd el , sot!!! gyogyszertarban kaphato, nem draga. Legyszi ha kiprobalod, ird meg nekem az eredmenyt. egyutt erzek veled, es szoritok!!!
2012. júl. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!