Mit tehetnék, hogy a festett hajam ne legyen ennyire száraz?
Nomád rituálé:
-megmosod a hajad a Garnier bármelyik samponjával..kétszer!
-ráraksz Garnier szőkéknek szánt balzsamot(még akkor is ha barna a hajad! nem fogja szőkíteni meg senki, de esküdni merek, hogy ez a legjobb balzsam.) és rajta hagyod fél óráig. Addig megborotválkozol, leradírozod a bőröd, olvasol, vagy egyszerűen csak felveszel egy köntöst és gépezel egy fél órát
-alaposan leöblíted
-neeeeeeeem szárítjuk meg, minek a mesterséges hő? csak szárítja. nyár van emberek, a mellig érő dús hajam is megszáradt magától 1 óra alatt ilyen időben..
Ezt megismétled 4-5 naponta, neeeem mosunk hajat gyakrabban!
Hetente 1 alkalommal:
-felrakunk rá egy kis Kallos hajpakolást.
Naponta:
-ráspriccelsz Gliss Klur hajsprayt, a rózsaszín vagy a fekete dobozosat.
-neeeem vasalod
-neeem raksz rá egy kg hajlakkot
-nem tupírozod
én egyszer samponozok és barackos Balea balzsamot használok. Fodrászkellékesnél van hidratáló gél, amit nem kell kimosni:
plusz a haj hosszára szoktam hajvégápoló olajat kenni, ebből az egyszerű avonos is jó.
Ja, és ha nem muszáj, nem hajszárítózok!!!!
Én natúr kókuszolajat veszek herbáriába, vagy bioboltba, és én azt kenem a hajamra , természetes, nincs tele mindenféle káros vegyszeres cuccal !
Samponnak is mindig natúr sampont veszek, és gyönyörű a hajam ! Festem én is , és amúgy is száraz bőrű vagyok, de ez segített nagyon !
Pakolásként is rakhatod a kókuszolajat, veszel egy 200 ft -os zuhanysapkát és mosás után felkened a kókuszt, sapka rá, ilyenkor nem, de télen betekerem egy nagy törölközővel még és fél óra kb lemosom . Próbáld ki, sokáig elég és nem nehezíti el a hajad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!