Azért, hogy a hajamból parókát csináljanak nekem fizetnek vagy nekem kell érte fizetni?
Úgy szeretném, hogy a parókát meg is akarom tartani.. mondjuk akkor gondolom nekem kell érte fizetni. De mennyit? Egy leukémiás kislánynak szeretném adni :)
És ha pl. levágnák a hajam és nem hoznám el akkor mennyit fizetnének érte?
Hát egy paróka értékének ahaj a legkisebb része, rengeteg munka van vele, azt kell megfizetni. Nem is keveset általában.
Viszont ne ugorj csak úgy bele, valóban nézz utána, hogy ki foglalkozik ilyennel, általában helyben levágott hajat szoktak felhasználni. Meg tudtommal vannak olyan alapítványok, akik rákos betegeknek segítenek paróka téren, lehet anyagilag így olcsóbb lenne.
Meg ha gyerekről van szó, akkor szerintem az sem mindegy, mekkora az a paróka, szóval a kislánnyal és a családjával is egyeztetni kéne a dolgokat. Amúgy ez egy szép gesztus. :)
Ha el akarod adni a hajad, akkor az ár függ a hossztól (legalább 40 centi kell), minőségtől, állagtól, színtől, volt-e már kémiailag kezelve, stb. Általában olyan 10ezertől 150 ezerig terjedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!