Szerintetek nem néz ki hülyén, amikor egy lány mellén barnulás után látszik a fürdőruha helye?
Figyelt kérdés
Engem idegesít, hogy lebarnulok, és a fél mellem egy csíktól kezdve sokkal fehérebb, mint a másik fele. A barátnőim szerint egyáltalán nem néz ki hülyén. Ti mit gondoltok?2012. júl. 10. 20:50
2/9 anonim válasza:
Csak te látod, illetve aki látja annak már úgy is teljesen mindegy, hogy hogy van lebarnulva, illetve nem arra kíváncsi.
3/9 anonim válasza:
Tény hogy hülyén néz ki. De a te választásod hogy lebarnultál, tehát viseld ezt is, vagy napozz felső nélkül... sokan teszik.
4/9 anonim válasza:
Hát szerintem is hülyén néz ki, de csak ha nem készülsz valami fontos alkalomra ahol látszani fog a vállad, akkor ne stresszelj ezen, nyáron a legtöbb csaj úgy néz ki.
Nekem pl egy hónap múlva lesz a lagzim és kint a vállam a ruhából, így semmiképp se akarok úgy barnulni, szóval addig nincs strand, csak szoli:(
5/9 anonim válasza:
Ha zavar akkor minek fekszel ki a napra? Valljuk be nem egy szép látvány. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Nem fekszem ki... Elmentem vízibiciklizni fürdőruhában. :D Nem voltam elég előrelátó.
2012. júl. 21. 21:11
7/9 anonim válasza:
Jó reggelt, emberek, pànt nèlküli fürdő ruha is létezik ;D
8/9 anonim válasza:
Jó reggelt, szerinted a 85-D-s cicimet megtartja egy pántnélküli?
9/9 anonim válasza:
Az már nem az én problémám. :) és nem kell bunkóságnak venni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!