Megcsináltatnátok? Többi lent!
Az a helyzet hogy megtaláltam az Igazit de vége lett. Most kezdtünk el újra beszélgetni és azt szeretném hogy akármi is lesz köztünk Ő mindig fontos lesz nekem. Szeretnék tetováltatni magamra egy pillangót és egy Zs betűt. A neve kezdőbetűjét.
Mit szóltok hozzá?
A 3 év aztán igazán nem egy örökkévalóság. Nem tudhatod, mit hoz a holnap, fordulat bármikor jöhet az ember életében, amik többéves megoldhatatlannak hitt problémákat tesznek semmissé egy pillanat alatt.
Mindenesetre a testedbe ne vésd senkinek a jelét, mert nem tudhatod, ki lesz végül az igazi. Most lehet, hogy Zs-t hiszed annak, de nyilván a többi emberhez hasonlóan Te sem vagy tévedhetetlen. ;)
Ez még akkor is meredek hülyeség, ha dúl a láv. De köztetek már csak ez sincs meg.
3 év... gondolom nem 78 éves vagy, hogy aggódnod kell, hogy megéled-e a holnapot, és belefér-e még az idődbe egy új szerelem. Akkor akár meg is érteném.
Meg a pillangót is átgondolnám, mert elég semmilyen, de az még oké. De a betűt felejtsd el szerintem.
Persze tök mindegy, mit mondunk neked, úgyis azt csinálsz, amit akarsz. :D
A 3 év semmi.
Egyébként hülyeség, mert minek tetováltatnád magadra valakinek a nevét, aki nem a tiéd? Mármint ha nem jöttök megint össze, mi értelme van? Más, ha az ember a gyereke betűjét tetováltatja, vagy ha egy pár évig tartó tiniszerelmét. Aki nem a tiéd, annak minek hordanád a nevét örökre? Arról nem is beszélve hogy ha megismersz valaki mást........az komplett idiótának fog nézni, hogy magadra tetováltattál valakit, akibe (már) plátóian vagy szerelmes, és nem a párod. Lehet, hogy a betű gazdája is furán nézne rád, ez ugyanis azért már eléggé az ijesztő rajongás kategória.......ha a párod lenne, az más. De így, hogy nem az, ez ijesztőnek hathat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!