Az arcomon nagyon nagy görcsök jönnek ki, de hiába nyomkodom nem jön belőle semmi. Bőrgyógyász tud ezzel valamit kezdeni, érdemes el menni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 19:17
1/6 anonim válasza:
Szerintem érdemes elmenni,nekem is ilyenek jönnek ki mostanában az arcomon,ilyen sebes,szemölcsre emlékeztető borzalmak.Ráadás tényleg nem lehet kinyomni,de ha mégis akkor meg tiszta sebes lesz és feltűnő.Én már bejelentkeztem a bőrgyógyászhoz,biztosan tud rá valami megoldást,hiszen ez a munkája.Meg nálam rosszabakat is hozott már teljesen rendbe.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,nekem is tiszta seb az egész bal arcom de a jobb oldalon egy miteszer sincs.Nem tudom hogy miért csak a bal,de ezek a görcsök hatalmasak.
2009. júl. 11. 08:31
3/6 anonim válasza:
Tényleg menj el bőrgyógyászhoz, és semmiképp se nyomkodd magadnak! Ne aggódj, a doki rendbeteszi majd!
4/6 anonim válasza:
Érdekes, hogy nekem is csak az arcom egyik oldalán vannak gyulladt pattanások, és azt mondta a kozmetikusom, hogy az amalgámtömés miatt lehet. Furcsa az összefüggés, hogy csak azon az oldalon van amalgámtömés a fogamban ahol a pattanások vannak.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a májenzimjeim magasak,szerintem nekem ez miatt van csak a bal oldalon ez a sok vacak mivel a máj is a bal oldalon van.
2009. júl. 11. 13:13
6/6 anonim válasza:
Csak a bőrgyógyász tud mit kezdeni vele.
Annak, hogy a májenzimek milyen hatást fejtenek ki, az égviklágon semmi köze ahhoz, hogy a máj bal oldalon vn. Már csak azért sem, mert a máj jobb oldalon van! Bezony. Keress csak rá a gúglin. A képek mindig szemből vannak! A májból az enzimek a beleidbe kerülnek, nem a bőrödre. Bármilyen hatás közvetett lehet, mondjuk a vérkeringésen keresztül, az meg fütyül az oldaliságra.
Nézd meg ezt, nem ilyen? Ez acne.
Féloldalas dolog lehet esetleg övsömörtől is, de talán ne gondoljunk rögtön ilyesmire. Menj el a bőrgyógyászhoz, neki ez a szakmája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!