Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz műkörmöshöz fényképpel menni?

Gáz műkörmöshöz fényképpel menni?

Figyelt kérdés
Nem gáz, hogy nincs saját ötletem? annyi nagyon szépet láttam,magamtól nem tudnék ilyet szülni!:(
2012. júl. 5. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Normális helyen 7 körül kezdődik.. aztán felmehet akár 15-ig is. A normális alatt azt értem, hogy technikailag és minőségileg megfelelő. Nem tip-es nem karvalyos, nem hepehupás, nem hasas, a mosolyvonal szép íves....
2012. júl. 6. 12:29
 12/18 A kérdező kommentje:
ez kisvárosokra is érvényes ?:| mert én 4ezer körül láttam, de az ő mintái nem tetszettek,meg furák voltak :D
2012. júl. 6. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:
elvileg egy műkörmös bármilyen mintát el tud készíteni, függetlenül attól, hogy milyen mintái vannak.
2012. júl. 6. 12:43
 14/18 A kérdező kommentje:
elvileg, de ahogy elnéztem a képeket ... :$ :D
2012. júl. 6. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Elvileg én is tudok harangot önteni, mégsem teszem.

A műkörmösök 90%-a kontár, akár végzett körmösről beszélünk, akár nem. És a kérdezőnek igaza van, sok körmösnek ultragázok a mintái is, pont úgy, ahogy a munkája is.

Tehát elvileg sem tud sok körmös megcsinálni pl egy szépen kidolgozott akril, vagy akvarell díszítést, sőt, porcelán virágokat meg még többen nem tudnak szépet csinálni, mert sajnálják az időt, pénzt a tanfolyamra, meg se érzékük se kitartásuk nincs hozzá.

Vidéken sztem olyan 4 körül kezdődhet a stiletto, de inkább több ott is. A stilettonak az anyagára kb 3500 ft. és ebben még tényleg csak az anyag van benne. Aki 4000-ért csinálja, az meg ezzel nincs tisztában, és még gáz is a munkája általában. A jó körmös tudja, hogy mennyit ér az, amit csinál, és általában meg is fizetik mindenhol.

2012. júl. 6. 12:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha elmondod, hol keresel körmöst, nézek neked olyat, akiben valszeg nem fogsz csalódni. (már, ha fent van a település a nails.hu-n)
2012. júl. 6. 12:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Cegléd :)
2012. júl. 6. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:

hozzá menj:

[link]

Szépen dolgozik, oktat is, profi a javából! És még aranyos is!

2012. júl. 6. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!