Gáz műkörmöshöz fényképpel menni?
Figyelt kérdés
Nem gáz, hogy nincs saját ötletem? annyi nagyon szépet láttam,magamtól nem tudnék ilyet szülni!:(2012. júl. 5. 21:16
1/18 anonim válasza:
nem gáz. én fodrászhoz is viszek képet
2/18 anonim válasza:
Nem gáz de ha szinest akarsz telorol mutasd meg neki
3/18 A kérdező kommentje:
én is telóra gondoltam :)
2012. júl. 5. 21:50
4/18 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Jobb, mint ha szóban próbálod elmagyarázni, és végül tök mást csinál...
5/18 A kérdező kommentje:
csak , mit gondolhat, "úristen még saját ötlete sincs" :D
2012. júl. 5. 22:04
6/18 anonim válasza:
Szerintem a műkörmöst pont nem fogja érdekelni az, hogy ki találta ki az ötletet, te vagy valaki más :D Ő neki az a dolga, hogy elkészítse a körmöt. Nagyon sokan visznek fodrászhoz is képet.
7/18 anonim válasza:
Én nem bánom, ha hoznak, de ha nagyon gagyit hoz, az tuti, hogy nem csinálom meg. :)
8/18 anonim válasza:
Az a gáz, ha a műkörmösnek nincs ötlete! Jól nézne ki, ha ezt tőled várná el, hiszen ő a szakember!
10/18 A kérdező kommentje:
és kb mennyiért csinálnak egy hegyes körmöt ?(stiletto)
2012. júl. 6. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!