Szerintetek gáz ha 14 évesen melírozva van a hajam? 14/L
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok válasza egyaránt érdekelne.:)
Nem azért van melírozva mert ezzel ki szeretnék tűnni vagy ehhez hasonló hülyeségek.-.-" Csak mert nekem így tetszik.
2012. júl. 5. 01:15
1/11 anonim válasza:
TOTÁL MINDEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/11 A kérdező kommentje:
Csakhogy van akik megszólják.:]
2012. júl. 5. 01:19
3/11 anonim válasza:
milyen színű? :) és a hajad milyen színű? ja amúgy nem gáz,sztem jól néz ki :D nekem alapból szőkésbarna a hajam és szőke tincseim is vannak és sötétebbek is,úgy néz ki ,mintha melíroztatva lenne. :D
14/L
4/11 anonim válasza:
Nem gáz amíg igényes, természetes. De a legtöbb fiatalnak nem az. Mert akiket én látok vagy maguknak festik és ritka rondán, vagy valami nagyon nem oda illő színt választanak.
5/11 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem gáz (mondjuk függ az alap hajszínedtől, a festék színétől, meg, hogy milyen minőségben van megcsinálva), rengeteg veled egykorú festeti a haját. Egyébként én is ilyen idős koromban melíroztattam először, csak én srác vagyok. :) 19/F
6/11 anonim válasza:
ez aszínektől nagyban függ...pl barnára szőkét és fordítva ne tegyél,de pl barnára világosabb barnát v szőkébe világosabb szőkét tehetsz...
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,nekemis melirozva van-szőkével,és az alja meg feketére van festve,és csak jó visszajelzéseket kapok róla:)) 15/L
8/11 anonim válasza:
Nekem 15 évesen narancssárga melír volt a szőke hajamban. (Mostanában már csak világosszőkét szoktam festetni bele)
A lényeg, hogy neked tetszen, mindenkinek úgysem tudsz megfelelni.
18/L
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:) amúgy világosas barnás hajam van, és szőke a melír, de én nem magamnak festem..:))
2012. júl. 5. 11:47
10/11 anonim válasza:
Ha a szüleid megengedik, és te szeretnéd, miért lényeges? Fodrászként azt mondom, korai ilyen fiatalon a hajfestés, de mindenkinek saját döntése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!