Gáz ha 13 évesen borotválkoznom kell?
Figyelt kérdés
a hónaljamnál nem hónalj kutya van hanem hónalj falka...ha teljesen a combomhoz teszem a kezem akkor is kifigyelnek a szőrszálakat,még pólóba is nemhogy ujjatlanba...#szőr #hónalj kutya
2012. júl. 2. 19:36
1/11 anonim válasza:
nem gáz.de szerintem ink gyantázd le mert ugy az egész szörszálat kitéped nem csak a bőr feletti részét ;)
2/11 anonim válasza:
de ez hogy kerül a szex/szerelem témakörbe?XDDDDDDDDDDD
3/11 A kérdező kommentje:
egyéb volt kiírva akkor ez egyéb téma :D de a gyanta az mennyire fáj?és nem vagyok kicsit csubakka?
2012. júl. 2. 19:48
4/11 anonim válasza:
Inkább használj szerintem borotvát, vay gyantát már nem ártana, ha szőrösödsz, elvégre elég gusztustalan lenne nekem pl...
5/11 A kérdező kommentje:
borotvát használok
2012. júl. 2. 21:15
6/11 anonim válasza:
egy tanácsot megfogadsz. Ne borotválkoz sűrűn, mert annál gyorsabban fog nőni. Hidd el 20 évesen már nem győzöl borotválkozni. Most itt az arcra gondoltam.
20/f
7/11 anonim válasza:
Szerintem elsőre szőrtelenítő krémmel szedd le, mert a borotva nem fogja bírni, sokat kell maceráznod vele, hogy minden húzásnál kiszedd a szőrt.... vagy előtte ÓVATOSAN kisollóval vágd le amennyire csak tudod, de csak lassan, nehogy magadba vágj, és utána borotváld, azt is nagyon körültekintően mert eleinte én is marha sűrűn megvágtam magam.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ezt bízd kozmetikusra.
9/11 anonim válasza:
Nem gáz, elvégre nem Te tehetsz róla. Én is mindenképpen leborotválnám. A gyanta ilyen érzékeny helyeken sajnos elég fájdalmas lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!