Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Gáz ha 13 évesen borotválkozno...

Gáz ha 13 évesen borotválkoznom kell?

Figyelt kérdés
a hónaljamnál nem hónalj kutya van hanem hónalj falka...ha teljesen a combomhoz teszem a kezem akkor is kifigyelnek a szőrszálakat,még pólóba is nemhogy ujjatlanba...

#szőr #hónalj kutya
2012. júl. 2. 19:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
nem gáz.de szerintem ink gyantázd le mert ugy az egész szörszálat kitéped nem csak a bőr feletti részét ;)
2012. júl. 2. 19:42
 2/11 anonim válasza:
de ez hogy kerül a szex/szerelem témakörbe?XDDDDDDDDDDD
2012. júl. 2. 19:44
 3/11 A kérdező kommentje:
egyéb volt kiírva akkor ez egyéb téma :D de a gyanta az mennyire fáj?és nem vagyok kicsit csubakka?
2012. júl. 2. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Inkább használj szerintem borotvát, vay gyantát már nem ártana, ha szőrösödsz, elvégre elég gusztustalan lenne nekem pl...
2012. júl. 2. 20:07
 5/11 A kérdező kommentje:
borotvát használok
2012. júl. 2. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:

egy tanácsot megfogadsz. Ne borotválkoz sűrűn, mert annál gyorsabban fog nőni. Hidd el 20 évesen már nem győzöl borotválkozni. Most itt az arcra gondoltam.

20/f

2012. júl. 2. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőre szőrtelenítő krémmel szedd le, mert a borotva nem fogja bírni, sokat kell maceráznod vele, hogy minden húzásnál kiszedd a szőrt.... vagy előtte ÓVATOSAN kisollóval vágd le amennyire csak tudod, de csak lassan, nehogy magadba vágj, és utána borotváld, azt is nagyon körültekintően mert eleinte én is marha sűrűn megvágtam magam.
2012. júl. 3. 05:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt bízd kozmetikusra.
2012. júl. 3. 07:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, elvégre nem Te tehetsz róla. Én is mindenképpen leborotválnám. A gyanta ilyen érzékeny helyeken sajnos elég fájdalmas lenne...
2012. júl. 3. 12:27
 10/11 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy?
2012. júl. 3. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!