Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen normális hogy nagyon sokat gondolok a szexre?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 20:29
1/7 anonim válasza:
nem mert én a túrós batyyúra gondolok sokat
2/7 anonim válasza:
fiatalság badarság ez a szomorú véleményem
3/7 anonim válasza:
igen, de ha csak goldolsz rá, úgy csak szenvedés. ha még nem jött el a nagy ő, az ilyen energiákat is át lehet konvertálni más hasznos/élvezhető tevékenységbe ;) lehet azt irányítani...ha meg nem, akkor ott a fodormenta tea
5/7 anonim válasza:
Attól függ. Ha még szűz vagy, akkor szerintem normális, ezzel én is így voltam.
Ha már nem vagy az, de még csak egyszer/kétszer volt részed szexben valakivel, akkor is még a normális kategóriába sorolnám. Azon felül már kicsit furcsa.
6/7 anonim válasza:
Arra gondolj sokat, hogy jövőre érettségi és ne bukj meg! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!