Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt ennyit gondolok a szexre?
nemrég volt egy majdnemegyéjszakáskalandom, ami tulajdonképpen azvolt, csak szexnélkül, de minden mással, mivel még szűz vagyok, és nem akartam egy idegennel elveszteni. viszont azóta egyre jobban kívánom a szexet, csak az elsőt szerelemből szeretném, de már tényleg alig bírok magammal. hogy fogjam vissza magam legalább egy kicsit?
16/L
"játsz" magaddal, ismerd meg a tested!
17F
Nem normális. Sajnos. A lányok (legalábbis az általam ismert lányok) nagyon keveset gondolnak a szexre. Szóval nem normális, mert a normális az átlagost jelenti, de tök jó!
Ahogy mondták előttem, magad uram, ha szolgád nincsen. :) És nagyra becsülöm, hogy szerelemmel szeretnéd az elsőt! (37/F)
ha el tudod határozni mit akarsz, akkor azt akarattal meg is tudod tenni.
javaslom ne a szekszre, hanem a "vele való szekszre" összpontosíts, ofkorz ehhez szerezz egy "vele" embert :) sok sikert!
feküdj már le vkivel... én már 13évesen nem voltam szűz..mire vársz??
17/L
előszöris.ez egy kamuválasz! :D
másodszor. nekem számít, hogy kivel lesz az első, nemvagyok teljesen erkölcstelen :)
Ha vársz nem fogsz kiégni és meglesz az esélye, hogy normális lány lesz belőled. Am édes vagy ;). Én is keresem az igazit, csak lekéste a buszt.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!