Philips HP8361/00 vs Remington Pearl hajvasaló. Tapasztalatok?
én is hajvasaló vásárlás előtt állok:D és én is gondolkodtam a Remington Pearl hajvaslón, de azt olvastam róla, hogy a mindennapos használattal nagyon roncsolja a hajat. És sajnos én a mostani hajvasalómat is mindennap használom, mert elég dús, és göndör a hajam, így letettem róla.
Nem akartam megbántani senkit ezzel a véleménnyel, de én itt olvastam azt, hogy nagyon roncsol: [link]
Köszi a választ:)
Épp ettől tartottam és az a helyzet hogy eddig is Remingtont használtam és csunya most a hajam vége.
Philipsről nem nagyon lehet véleményt találni igy külföldi oldalakon nézegettem és azt irják hogy nem vasal valami jól...
Te milyet vásárolsz?
Első vagyok. Nem akartam véleményt mondani a Philipsről,mert nem ismerem, de szerintem ne olyat vegyél. Itt neten mindenki vagy a Remington vagy a Imetec Bellissima márkát ajánlja. Hát egy fodrásztól azt hallottam, hogy jáde köveset kell venni,mert az jó, illetve minél drágább annál jobb:D szvl én ezen gondolkodom:
Nem ez a legdrágább,de jó véleményeket is mondanak róla, szvl hajlok felé, de még nem tudom biztosra. :S Vennék én többért is, de most még ennél jobbat nem találtam.
Én az az igazság hogy az Imetecről nem sok jót hallotam.
Amugy én is minden nap vasalom,most ki kell vágatnom belőle és hajnövesztési projekten vagyok ezért szeretnék valami olyat ami kevésbé roncsoljaa hajat.
A Ga.Mán nem gondolkodtál?
Köszi a választ:)
Én is Ga.Ma fele hajlok egyre inkább csak aggodom hogyha megrendelem nehogy hamar tönkremenjen
5-ös vagyok.
Fél éve van meg és nem töredezett a hajam. Egy kicsit sem.
A Remingtonnál egy kicsit. Nyugodtan rendeld meg. Ha az én hajamat szögegyenesre kivasalta( a fodrász vasalója nem tart csak 3 napig) Vissza a töredezésre :D Vegyél hővédő spray-t és az is sokat véd, az én vasalóm ionos, ezt ajánlom neked is. Ha mégis eltöredezne akkor tarts egy kis szünetet, de vegyél hajvégápolót és akkor tuti nem fog eltöredezni :)
A Ga.Ma cp3at néztem ki csak az a bajom vele hogy nem hőfokszabályzós.
Már rég használok hővédőt és hasonló cuccokat.
Te mennyiért vetted a hajvasalód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!