Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen ez a hajvasaló: Remingt...

Milyen ez a hajvasaló: Remington CS-5002?

Figyelt kérdés

[link]

Most lesz akciós a Tesco-ba, 4.000 ft-ért, és gondoltam rá hogy meg kéne vennem. Sok jót hallottam már róla. A hajam természetes göndör (kicsit száraz is), és dús.

[link]

Olyan mint a képen a csajnak a hajának a vége. Nekem a teteje is göndör, az egész. Ez a Babyliss hajvasalóm van: [link] , de nem mindig vagyok megelégedve vele. Szóval a Remington tényleg jó? Jól kivasalja a nagyon göndör hajat? Érdemes lecserélnem?

16/L

2012. márc. 15. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
nem mondom hogy rossz, de van jobb is. amúgy a göndör haj alapból szárazabb
2012. márc. 15. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez igazából 1 sima hajvasaló , nincs rajta sem hőfokszabályozó (mindig 210 fokon vasal). Emellett sima kerámia lapos ami nem valami jó , nem is ionizál meg nincs egyéb bevonat rajta.

Szerintem még gyűjts pénzt , 10.000 forint körül sokkal jobb vasalót vehetsz.

2012. márc. 15. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobbat vegyél majd később. A hőfokszabályzó nagyon fontos meg a bevonatok.
2012. márc. 15. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan göndört,mint ami a képen van,olyat csak göndörítős remingtonnal lehet csinálni(sleek and curl a neve)
2012. márc. 15. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
És ez most hogy jön ide utolsó? Gondolom nem teljesen ugyanilyen minden hajszála, hanem kb ilyen.. Miért kell mindenbe belekötni? Göndörítésről meg szó se volt, hanem hajegyenesítőről.
2012. márc. 15. 21:05
 6/6 anonim válasza:
NEkem is Remington hajvasalóm van, igaz kerámialapos, teflonbevonatos, állítható hőfokkal. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, nem szívesen cserélném le.
2012. márc. 15. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!