Jó lesz a szőke?
Figyelt kérdés
1 éve feketére festettem a hajam, de megbántam...úgyhogy 2 hónapja, mire már eléggé lenőtt szőke melírokat tetettem bele, így ahol lenőtt szőke lett, lentebb inkább sötétszőke, barna. Eztuán megint melíroztattam, így már iszont elharároztam, hogy egészet szőkére szeretném, holnap megyek fodrászhoz. Mindenki azt mondja, hogy jól áll a melír, de a teljes szőke béna lenne..de ha ez jó, akkor az sem lehet nagyon rossz, nem?:D Amúgy az eredeti hajszínem világosbarna, a szemem is barna. Sokat napoztam így eléggé lebarnult a bőröm. Szerintetek mekkora az esélye, hogy nem tudok majd kimenni az utcára olyan rossz lesz?:D2012. júl. 4. 19:16
1/4 anonim válasza:
lehet azért mondják, mert a fekete után a szőke nagy változás. majd megszokják, ne törődj mások véleményével :)
2/4 anonim válasza:
Barna szem, barna bőr, szőke haj..fúj. A világosbarna lett volna a legoptimálisabb.
3/4 anonim válasza:
Utolsó: Mi ezen a fúj?
A 4 éves kislányom gyönyörű szőke fürtös hajú, barna szemű és csodás aranybarna bőre van. A haját az apjától a szeme színét tőlem örökölte. :) Mindenki megcsodálja :)
A nagyobbik lányom pedig szőke, kék szemű és kreol bőrű.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Ma délelőtt voltam megcsináltatani, és nekem nagyon tetszik :) A kezdeti sokk után azért a többiek is megmondták: nemis olyan rossz. =)
2012. júl. 5. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!