Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől van hogy folyton korpáso...

Mitől van hogy folyton korpásodik a hajam?

Figyelt kérdés
Alapból 2 naponta mosok hajat. Próbáltam már mindenféle sampont.. de mindig látom hogy korpás. Ez mitől lehet? (nem csak most nyáron van) elég gáz korpás hajjal mászkálni az utcán..

2012. júl. 4. 18:09
 1/8 A kérdező kommentje:
azt kihagytam hogy 16/f
2012. júl. 4. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
milyen korpa? száraz vagy zsíros?
2012. júl. 4. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
száraz
2012. júl. 4. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
vizezd be a hajad majd kend be babaolajjal(komolyan) 10-15 percig hagyd rajta majd mosd le aztán rendes mosás.nekem bevált
2012. júl. 4. 18:33
 5/8 A kérdező kommentje:
rendben kipróbálom. köszönöm :)
2012. júl. 4. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Vegyél Nizoralt, a legtöbbször gomba okozza a problémát, és arra jól hat. Nem olcsó, de megéri az árát.

Ha nem használ, akkor már nehezebb ügy, mindenképp fordulj bőrgyógyászhoz, mert kismillió más oka van, de az fix, hogy a drogériás samponok nem hatnak ellene. :D

2012. júl. 4. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Az a legegyszerűbb, ha bemész egy gyógyszertárba, és ott kérsz tanácsot. Meg fogják kérdezni, viszket-e a fejed, zsíros korpa vagy száraz, meg sebes-e a fejed stb., és ez alapján fognak adni sampont. Több féle korpásodás elleni van, nem biztos, hogy bármelyik jó lesz.
2012. júl. 5. 15:54
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat :)
2012. júl. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!