Barna hajon fog a szőke Joanna hajszinező?
16:25
Ez nem feltétlenül igaz,az én hajam világosabbra van festve az eredetinél és nem volt soha leszívatva.
A hajszínezőről,bocsi de nem tudok nyilatkozni.
Nekem most pont Joanna hajszínezővel van színezve a hajam, szőkés-barnából mentem át mahagóni-vörösbe, és tippem hogy kb 40 percig hagyd rajta, azután csak nagyon felületesen mosd le, mert nekem így első alkalommal fodrásznál a 40 perc várakozás után még egyszer meg lett mosva a hajam teljesen, és csak melírszerűen maradt benne a vörös, és 3 mosással ki is jött (viszont nagy szép színe volt), mostmár csak vöröses fénye van ha napra megyek.
A kérdésre a válasz a lehet, de akkor sem leszel leszívott-és azután festett szőke, főleg hajszínezővel nem, de szőkíthet a hajadon, attól függ mennyire vagy barna. :)
Előző válaszoló hogyan értetted, hogy felületesen mossa le? Az valahogy nagyon nem jó ötlet...A vegyszertől meg kell szabadulni teljesen, nem maradhat a hajon, a fejbőrön semmi belőle.
Kérdezőnek: a színező nem világosít semmit, csak fed. Ha természetes barna a hajad és szőkét akarsz, festéket használj, azzal menni fog. Ha festett barna a hajad, akkor még a sima festék sem ér semmit, csak a szőkítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!