Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek befogja a hajamat?...

Szerintetek befogja a hajamat? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sötétbarna hajamat beszíneztem(nem az egészet, csak néhány tincsen kipróbáltam) Pallette 320-as szőke hajszínezővel, és rozsdás-arany árnyalatú lett a hajam. Ha szeretném befesteni az egész hajamat egységesen valamilyen középbarnás színre, milyen hajszínezőt ajánlotok? Milyen árnyalatot? És ahol be van színezve, ott máshogy fogja befogni a barna hajszínező a hajamat? Először csinálok ilyet, légyszi segítsetek !

17/L

2012. máj. 28. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A sötétbarna hajdat nem fogja be világosabb barna, esetleg a fénye lesz más, árnyalattól függően.

A rozsdásbarna részre hamvas árnyalatot keress, ha azt szeretnéd, hogy a vöröses árnyalat megszűnjön, de valamennyivel világosabat válassz, mint amilyet szeretnél, különben előfordulhat, hogy túl sötét lesz, akár fekete is.

Érdemes lenne színezővel próbálkozni, mert az legalább kikopik. Ha tartós hajfestéket használsz, azt is ki lehet szedni, egy Colour B4 nevű cuccal, ami kiszedi a hajból a mesterséges festékanyagokat, de akkor megint a rozsdabarna színnél fogsz tartani.

Én tapasztaltam meg hallottam is, hogy általában amilyen hajfestéket megveszel, az valamennyivel sötétebb lesz a hajon. Így a középbarna sötétbarna, a sötétbarna pedig nagyon sötétbarna, vagy fekete.

2012. máj. 28. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én is hajszínezőre gondoltam, semmiképp rendes festékre(legfeljebb később), de a kérdésben is színezőt írtam. Azóta már beszíneztem középbarnával, ahol pedig előtte rozsdás színe volt tényleg vöröses lett, de az még ilyen árnyalatban amilyen lett a végeredmény tetszik is ! :)
2012. jún. 1. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!