Mit tudnék csinálni a hajammal, hogy ne zsírosodjon ilyen hamar? 15/L
iskolaidőben minden nap mosnom kell a hajamat, mert különben másnap nagyon csúnya, zsíros.. próbáltam már többféle sampont, szebb lett, de ugyanolyan hamar zsírosodott..
esetleg valami házi praktika? valami természetes dolog?
egye fene szárítsa ki a hajam, csak elég legyen 2-3 naponta mosni mert ebből már elegem van! :/
"Ja és kedves 5. Szerinted egy 13 vagy 15 éves 'gyereknek' nem lehet stresszes élete?"
Egy felnőtt életéhez képest? Nem.
Jaj, ne legyen ebből vita mert 13 évesen volt egy ilyen válaszom..
Egy gyereknek is ugyanolyan stresszes élete lehet mint bármelyik felnőttnek sajnos. Nekem szerencsére nem ilyen, bár volt ilyen időszakom, pl. matekvizsga, és járkáltam ide-oda külön tanár, mellette edzések, más tantárgy tanulása, gyakorlás. Annyi a különbség, hogy a felnőtteknek kicsivel komolyabb dolgaik vannak, ami miatt stresszelnek. Ennyi
"De neked bizonyára gondtalan gyerekkorod volt és egyiket se tapasztaltad :)"
Viszonylag gondtalan gyerekkorom volt, igen. És? Mellesleg nem ilyen kirívó példákat kell hozni.
Mondom stresszes időszak!:) Szövegértési problémák: On
Mindenki foglalkozzon magával és nem ez volt a kérdés. A kérdésre válaszoljatok és ne mások hozzászólásait leszólni, okoskodni "öreg" fejjel. Úgyis nektek van igazatok tudjuk
elvagytok amúgy..:'D
szerintem is lehet nagyon stresszes egy gyerek élete, nekem nem az egyébként.. eleve ideges típus vagyok, de nemhiszem h ez okozza.. világ életemben zsíros volt a hajam.
próbáltam már h nem mosom minden nap de ezt iskolaidőben lehetetlen kivitelezni, mert mondom h a második nap már reggel hót zsíros és csúnya :S
mindenki ezt mondja de nekem k..vára nem használt h nem mostam....
inkább különböző samponokat fogok majd kipróbálni..
köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!