Mit csináljak a hajammal hogy ne zsírosodjon ennyire? (bővebben lent)
Szóval nagyon zsírosodik a hajam és már minden sampont kipróbáltam de nem segít egyik se :/ ajánlották már azt is hogy hidegebb vízzel öblítsem mert akkor nem fog olyan gyorsan zsírosodni :S akkor ajánlották azt is h citromos vízzel öblítsem le. de semmi :S
A válaszokat előre is köszönöm. (bunkók kíméljenek)
Nekem is zsíros...
az a baj hogy mindig mosod a hajad.
ne mosadd mindig,tudom h kellemetlen érzés a zsíros haj,de próbáld meg 1 héten 2x mosni a hajad.én is ezt csinálom mostmár...:/
a hajamnak már rákell szoknia hogy ne mossam mindig..:)
én is 2x mosom meg egy héten (szerdán és vasárnap mindig), szerda reggel már elég gáz szokott lenni de gyakrabban nem moshatom, mert a a hajam vége meg eléggé száraz és úgy jobban töredezne. Én mostanában azt csinálom, hogy nem úgy hagyományosan lefelé fésülöm a hajam (hogy úgy "rálapuljon" a fejemre /rem. érted :)/), hanem megemelem a hajam és úgy alulról fésülöm, úgy nem zsírosodik annyira és nem olyan lenyalt hatást kelt.
És én még azt is észrevettem, hogy amikor nagyon fúj a szél és úgy össze vissza dobálja a hajam, akkor már 1 nap alatt zsíros lesz, úgyhogy lehet ez is közrejátszik.
A hintőpor se rossz, de elveszi a fényét a hajadnak. Van kifejezetten szárazsampon, ami olyan mint a hintőpor, csak direkt erre való. 180-250.- Ft körül van egy flakon. [link]
Én akkor szoktam használni ha nagyon sietek és nincs időm mosni, szárítani. Nagyon ki kell kefélni és akkor nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!