Barátomnak elég szőrös a felsőteste és szeretnék neki venni egy epilátort. A borotválás nem jó, a gyanta drága. Van itt pasi aki epilálja magát? Milyen márkájút javasoltok és milyen árban? Lehetőleg minél olcsóbbat szeretnék.
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 15:47
11/17 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szépen :) Hát neki csak felsőtesten szeretnénk,többi helyen marad a borotva szerintem :) Neki a mellkas és a has rész,mondhatni az egész felsőteste az,amit kellene, a köldök alatt nagyon erős, ott a gyantával is szenvedés van,de a többi helyen szépen kiszedi a gyanta, csak sajnos körülményes,maradnak csíkok és akkor külön oda vágni lapot,meg ugye ragad, meg drága stb...ezért kéne egy jó epilátor.
2012. júl. 2. 21:32
12/17 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni, de ha nekem ilyennel jönne a barátnőm, nagyon sokáig, nagyon hangosan nevetnék, aztán visszaküldeném a boltba azzal a sz@rral. Milyen hülye világ már ez?!
13/17 anonim válasza:
Egy férfit akarsz, vagy agy homot????
Párom ilyet kitalálna....
14/17 anonim válasza:
Bírom ezeket a "homo" válaszokat.Ha strandon jártok szánjatok rá 10 percet és figyeljétek már meg,hogy hány pasi szőrteleníti a mellkasát,hasát,sőt már van aki a lábát is. Olyan is létezik ám,hogy túl sok szőr ami már zavaró,főleg ha izzadós az ember.Meg különben is ez mindenkinek a magánügye,nem kell ehhez homárnak lenni,egyszerűen jobb szőr nélkül.
16/17 anonim válasza:
Nekem nem számít, az én barátnőm nem szellemi fogyatékos, de ha elképzelem, hogy géppel tépkedje egy férfi a hasán és a mellén növő, bivalyerős szőrt... Megérdemelne egy nyaklevest az a hülye p.i.c.s.a. is, amelyik ezt elvárja. Mindenesetre vegyétek fel a műveletet, aztán told fel Youtube-ra, szerintem sokan nevetnének, amíg az a szerencsétlen üvölt. Fogadni mernék, hogy nem bírja ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!