Barátomnak elég szőrös a felsőteste és szeretnék neki venni egy epilátort. A borotválás nem jó, a gyanta drága. Van itt pasi aki epilálja magát? Milyen márkájút javasoltok és milyen árban? Lehetőleg minél olcsóbbat szeretnék.
2. vagyok
egy régi Brain silkepil,már vagy 10 éves,akkor olyan 5 ezer volt.
Én epilálom magam évek óta hónaljon, intim részeken, fenéken, és lábon. Mellkasom alapból szőrtelen szerencsére. :)
Eddig 4 epilátorom volt, ebből három az 5000,-os kategóriából való Braun és Philipsek. Gyakorlatilag semmit érő kínzógépek voltak, mert az erős szőröm csak sokadik rántásra szedte ki, ezért nagyon fájt minden szőrszál kihúzása.
A mostani viszont egy álom gép, elsőre tökéletesen kiszed mindent, ráadásul meleg víz alatt is használható, és így még kevésbé fájdalmas. Mondhatni a legdrágább gép, de legalább tökéletesen elégedett vagyok vele. Az első normális epilátorom. :)
Most 100 napos pénz visszafizetési garancia is van rá.
A típusa:
Braun Silk-épil 7
7681 Legs, body & face Wet & Dry
de mindhárom Silk-épil 7 Wet & Dry epilátor ugyanolyan jó, csak más tartozékokkal.
Az eddigi tapasztalataim alapján javaslom, hogy fontoljátok meg, hogy milyen gépet vesztek, főleg ha erős szőrzetű pasid van. Az olcsó gépek nem biztos, hogy jók lesznek.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!