Hajvágás otthon?
Hosszú hajam van. Szeretnék egy kis tépett frizurát, de nincs pénzem fodrászra. Ismerős, barát sincs akit megkérhetnék,hogy segítsen a hajvágásban??
Van aki otthon vágja magának a haját?? Hogy csinálja??
Hogy tudnék magamnak egy kis tépett frizurát csinálni.. Tippek??
ma 00:14
Azért az nem úgy van,hogy fogok egy ollót és vágok. Ezt eddig is csináltam.Ezért ma minden oldalról enyhén hullámos hajam van,de nincs frizura. Csak egy egyforma méretű haj.
Amiket linkeltél köszönöm,de ilyet én is találtam ezerrel. Nem is vagyok kisegítve vele,mert ha jobban megnézed a fodrász vágja. Vagyis nem egyedül vágja magának az illető. Engem konkrétan az otthoni egyéni hajvágás érdekelt volna,hogy mások hogy vágják maguknak a hajukat megfelelő fazonra. Lehet,hogy elkerülte a figyelmedet a mondatom,hogy nincs ismerős,rokon,barát aki segítene hajvágásban..
Nem szoktam magamnak vágni a hajam, csak a frufrumat. Eddig nyesőt használtam erre, azzal könnyű tépett tincseket csinálni, de töredezhet tőle a haj. Jobb a ritkító olló. Lehet, hogy elég lenne kivasalni a hajad egyenesre vágás előtt, az egyik belinkelt videó szerintem egész követhető. Göndör vagy hullámos hajat elég nehéz igazítani.
Egy gyors módszer tépett frizurához: [link]
Van egy jópofa eszköz, amivel tudsz fokozatokat nyírni saját magadnak, épp most gondolkodom én is a beszerzésén (Creaclip). Az egyik videójukon vegyesen használják ezt az eszközt + a ritkító ollót: http://www.youtube.com/watch?v=YQXNogi3kbo
Megjegyzem, ennyire nem mernék belenyírni a frizurámba, csak a töredezett végeket :)
Egyik módszert sem próbáltam, nem garantálom a jó eredményt, talán a clip kevésbé rizikós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!