Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvágás otthon? Merjek...

Hajvágás otthon? Merjek belekezdeni?

Figyelt kérdés
A hajam jóval a vállam alá ér. Lépcsőzetesen volt levágva és már eléggé töredezik. Fodrászhoz nem akarok menni mert vagy túl sokat vág vagy túl keveset és nem akarok más frizurát csak a töredezett hajvégeket levágni és erre szerintem felesleges kiadni fodrászra.Meg amúgy is nyár van szóval most bátrabban kísérletezek. Ti már próbáltátok? Tapasztalatok? Tanácsok?
2011. jún. 30. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
NE TEDD!!! én próbáltam, ugyanezzel a szöveggel, hogy "áá, nyár van.." aha... az egész nyaram el lett b*szva, nagyon nagyon rosszul sikerült :S
2011. jún. 30. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Túlzottan elrontani nem tudod, szóval csak nyugodtan.

Én évek óta magamnak vágom, kicsit tépem, bár mióta hosszú a hajam, a hátulját inkább anyumra hagyom. :D

Az fontos, hogy legyen egy baromi jó ollód, lehetőleg speciálisan erre való. De láttam már iszonyú jó és éles papírvágó ollót is. xD Az a lényeg, hogy ha átnézel, az élei között ne nagyon legyen rés, akkor jól zár, na meg az éle is legyen rendben.

Igazából nem nagy nehézség hajat vágni, ha nincsenek iszonyú igényeid, ha meg elrontod, még mindig mehetsz fodrászhoz.

2011. jún. 30. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálhatod, én is magamnak vágom, de az én hajam hosszú, kb. mellig ér. Csak akkor vágd le, hogy ha elrontod, azért ki lehessen belőle hozni még egy rövidebb frizurát, ami tetszeni fog! És hátul nehéz lesz megcsinálni, hacsak nem elég hosszú a hajad ahhoz, hogy előre érjen.
2011. jún. 30. 12:21
 4/10 anonim ***** válasza:
2011. jún. 30. 12:28
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Hány éves vagy? Én is próbáltam magamnak és k*rvára el lett rontva az egész. Nyár volt, gondoltam kell egy kis változás és úgy elrontottam, hogy azt el nem lehet képzelni xD.

SEMMIKÉPPEN SEM!

2011. jún. 30. 12:29
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) azért még várok mert még mindig nem sikerült döntenem. 15 éves vagyok.
2011. jún. 30. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek van elég kézügyessége. Ezt csak te tudod eldönteni, hogy neked van-e! Ha szoktál amúgy otthon barkácsolni, kézműveskedni stb, és jól megy, akkor a hajvágással is tehetsz egy próbát. :)
2011. jún. 30. 14:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2-es angyon jot irt! Gondolkoztam h veszek en is egy papirvago ollot. Mostmar tudom mire kell figyelni,ne legyen nagy hezag az elei között.
2014. máj. 10. 10:20
 9/10 anonim válasza:
100%
én suli előtt 2 nappal vágtam le magamnak fokozatosról egyenesre. először megbántam, azán másnap még igazgattam rajta, és azóta imádom :D
2015. febr. 4. 20:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Néha én is magamnak vágom, ugyanaz a gondom, mint neked, de inkább az, hogy hiába megyek azért, mert csak a végéből akarok vágatni, mindig megrövidít egy 10 cm-el, ezért pedig nem fizetek.

Nekem a hátam közepéig ér a hajam, először én is féltem, de már bátran vágom, picit tépettre. Én azért is mertem belekezdeni, mert régen a babáim haját is levágtam és elég jól sikerültek :D

2015. dec. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!