Hajvágás otthon? Merjek belekezdeni?
Túlzottan elrontani nem tudod, szóval csak nyugodtan.
Én évek óta magamnak vágom, kicsit tépem, bár mióta hosszú a hajam, a hátulját inkább anyumra hagyom. :D
Az fontos, hogy legyen egy baromi jó ollód, lehetőleg speciálisan erre való. De láttam már iszonyú jó és éles papírvágó ollót is. xD Az a lényeg, hogy ha átnézel, az élei között ne nagyon legyen rés, akkor jól zár, na meg az éle is legyen rendben.
Igazából nem nagy nehézség hajat vágni, ha nincsenek iszonyú igényeid, ha meg elrontod, még mindig mehetsz fodrászhoz.
Szia!
Hány éves vagy? Én is próbáltam magamnak és k*rvára el lett rontva az egész. Nyár volt, gondoltam kell egy kis változás és úgy elrontottam, hogy azt el nem lehet képzelni xD.
SEMMIKÉPPEN SEM!
Néha én is magamnak vágom, ugyanaz a gondom, mint neked, de inkább az, hogy hiába megyek azért, mert csak a végéből akarok vágatni, mindig megrövidít egy 10 cm-el, ezért pedig nem fizetek.
Nekem a hátam közepéig ér a hajam, először én is féltem, de már bátran vágom, picit tépettre. Én azért is mertem belekezdeni, mert régen a babáim haját is levágtam és elég jól sikerültek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!