Nagyon gáz egy iskolai feladat miatt szoliba menni és ott végezni a kutatómunkát?
Nyári iskolában kaptam egy olyan feladatot, hogy be kell mutatnom a szolárium hatásait. Én szeretném jól megcsinálni a bemutatóm, így arra gondoltam, hogy bemegyek egy szoláriumba és az ott dolgozót kikérdezem, így kapva reális képet a dolgokról. Szerintetek ez nem lenne ciki, vagy nem idegesítené az ott dolgozó nőt, hogy a munkaidejében ilyenekkel zavarom?
18f
Csak nem zavarom majd őket annyira, mindig látom, hogy az üzlet előtt dohányoznak gondolom az ott dolgozók.
Nekem a szolárium mellett szóló érvekkel kell bemutatnom, az interneten meg mindenhol negatívakat írnak. Plázacica ha már másban, talán ebben tud érdemben mondani valamit.
Én nem barnulni szeretnék, azért remélem így is olyan kedvesek :)
Meg szabad kérdeznem, hogy hol van ez a szolárium?
Még tart szerencsére, már majdnem el is feledkeztem róla :S
Én Bp-n lakok, Budaörs nincs olyan messze, neked esetleg van egy szolárium szalonod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!