1/14 anonim válasza:
hát egy-két dolog jó de van ami rossz. pl. a szempillaspirál jó de a rúzs nekem az első nap eltört.
2/14 anonim válasza:
Hát régen én avonoztam és akkor kitudtam próbálni jó pár terméket,de basszus egy se vált be:(úgyh abba is hagytam,mert hogy adjam el így a termékeket ha tudom,h szar.
3/14 anonim válasza:
A spirálokat imádom, máshol nem is vennék. A Parfümök-tusfürdők is jók, viszont a szájfények és rúzsok borzasztóak, hamar megromlanak.
4/14 anonim válasza:
Kiderült év elején, hogy hazudtak, mégis foglalkoznak állatkísérletekkel(még ha elenyésző százalékban is..).
Az illatai tetszettek, de semmi extrát nem nyújtott.
5/14 anonim válasza:
A rúzsok jók, a szájfények közül csak a Plump Pout-ot szeretem.
A szempillaspirálok közül nekem csak a Color Trend Total Curl jött be. De az nagyon. :)
A Senses tusik szárítanak.
A golyós deok jók, gyakran akciósak.
A parfümjeiket is szeretem. :)
6/14 anonim válasza:
A szempillaspirálok és szájfények jók, valamint a matt hatású alapozó. Ezeket szoktam mindig rendelni, valamint a Color Trend körömlakkokat. Az összetevőket is meg szoktam nézni, a mattító alapozójuknak szuper az összetétele. (Csak fényvédőt nem látok benne.)
Mint ahogy minden márkának, ennek is vannak gyengébb és jobb termékei.
7/14 anonim válasza:
Én a Color Trendes szemcerkát és kőpúdert,a testpermetüket, a beszívódó körömlakkot és az egyik szempilla spiráljukat favorizálom,nekem beváltak már több éve!
8/14 anonim válasza:
én a testpermetet,tusfördőt,sampont,golyóst elégedetten használtam,de a sminkes cuccok közül nehéz kifogni igazán jót....
9/14 anonim válasza:
Testpermetet, tusfürdőt, sampon, Color Trendes szemceruzát, és kőpúdert, szempillaspirált csak onnnan veszek, mert nekenm bejött.
10/14 anonim válasza:
Én személy szerint szeretem mindegyik termékét,a tusfürdőket,samponokat dezodorokat parfümöket stb.Az hogy valakit szárít vagy kipattog egy tusfürdőtől vagy krémtől egyéni érzékenységtől függ.De mondjuk ha rúzst vagy alapozót akarsz rendelni érdemes termékmintát kérni mert a színek nem mindig egyeznek.Az meg hogy melyik cég hogyan kísérletezik...na mindegyik azt mond amit akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!