Forróságban hosszú haj?
Figyelt kérdés
Ti mit csináltok a hajatokkal ilyenkor? Hogyan hordjátok?2012. jún. 30. 13:22
1/13 anonim válasza:
ugyanúgy ahogy máskor. engem egyáltalán nem zavar...
2/13 anonim válasza:
Konty. Most amúgy is nagyon divatos lett, ha egy szebbet, kidolgozottabbat szeretnél, a youtube-on rengeteg videó szolgál segítségül :)
14/L
3/13 anonim válasza:
Én kontyba szoktam rakni, ha itthon vagyok. Még véletlenül se lógjon a hátamra. :D
18/F
4/13 anonim válasza:
Engem nem nagyon zavar, csak akkor , ha olyasmit csinálok, amitől jobban izzadok(takarítás, sport, főzés).Olyankor felgumizom, de amúgy ugyanúgy kiengedem, mint télen :D
5/13 anonim válasza:
én nagyon nem bírom a meleget, rettenetesen zavar ilyenkor a hajam, sosem bontom ki. copfba rakom, kontyba, oldalcopfba, befonom, rengeteg lehetőség van
6/13 anonim válasza:
Ha nagy forróság van és már nem bírom elviselni, lófarokba kötöm, vagy befonom, vagy az egészet felcsatolom. De gyakran kiengedem.
7/13 anonim válasza:
befonom rejtett fonásba vagy kiengedem.
8/13 anonim válasza:
Én kiengedve hordom, pedig jó hosszú :) Engem sem zavar. Tavaly a barátom már csak úgy kívácsniságból is benyúlt alá a nyakamhoz a 40 fokban, hogy ő nem hiszi el, hogy nem sülök meg benne... De meglepődött, mert azt mondta, hogy nagyon hűs alatta :)) Strandolásra összefonom, meg itthon is. De ha csak kilépek vásárolni, futkározni, barátozni, akkor leengedem.
19/L
9/13 anonim válasza:
Ha nagyon zavar, akkor copf, konty, fonás, de általában elég, ha oldalra gumizom. Hátközépig ér.
10/13 anonim válasza:
Nekem hátközépig ér.Itthon mindig felgumizom,felcsatolom.Az utcára mindig leengedem,de nagyon melegít,olyan szinten be tud izzadni,rémálom.Ha este megyek ki,akkor szerencsére nem,na de nappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!