Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválkozás után nagyon...

Borotválkozás után nagyon zsíros az arcbőröm. Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Miután megborotválkozom, érzem, hogy már akkor nem teljesen kellemes tapintású az arcbőröm. Pár óra múlva meg már az egész zsíros, mintha lefutottam volna a maratoni távot és teljesen leizzadtam volna. Ha megmosakszom, utána nincs gond. Azonban másnapra még rosszabb, akkor már a mosakodás is csak 5-10 percre elegendő, teljesen zsíros megint a bőröm, érzem, ahogy szinte odaragad a kezem... Telefonálásnál is egy jó nagy arclenyomatot hagyok a kijelzőn. Ez akkor nagyon kellemetlen, mikor éppen nem tudok 10 percenként mosakodni, és jóformán villog az arcom napfénynél. Ráadásul nem érzem magam miatta jól a bőrömben, érzem, hogy már megint olyan az arcom, és törölgetem magamat papír zsebkendővel, de természetesen az is csak átmeneti megoldás.

Mit lehetne tenni ez ellen? Amikor már visszanőtt valamennyire a "szakállam", akkor ez szinte nem is jelentkezik.

Minden ismerősömnek teljesen sima az arca, egyiknél sem láttam még csak ehhez hasonló problémát sem (megjegyzem, hogy olyan az arcuk, mintha mindennap borotválkoznának, nekem meg elég ronda, hogy emellett még tele vagyok pattanásokkal is, amik már inkább kráterek...), mintha meg sem izzadnának, én meg már 20 °C-nál a halálomon vagyok.

Köszönöm előre is!

17/F

2012. jún. 30. 12:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Használj naponta többször arctonikot.
2012. júl. 1. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!