Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Minden lánynak gyönyörű...

Minden lánynak gyönyörű hosszú haja van, csak nekem nem jön össze a hosszú haj?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem volt hosszabb a hajam mint most (alig súrolja a vállam). Mindenhol csak azt látom hogy minden lánynak gyönyörű hosszú minimum hátig érő haja van. Mit tegyek és miért csak nekem nem nő? Ezen a héten fogom kipróbálni a ricinus olajat, aztmondják az segít megnöveszteni, mindennél jobbat szeretném ha legalább 10 centit nőne, de félek hogy sose lesz hosszú hajam...

14/L

2012. jún. 28. 12:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ÉS olyankor mi van, ha én minden leírt és létező módok kipróbáltam már itt?

Sőt, még annál is többet az évek alatt..

Ok, kivéve a felkötést, de azt ugye nem gondoljuk komolyan, hogy azért törik és nem nő meg hosszra, mert kiengedve van.. :)

A másik vicces dolog, hogy látok iylen pár éve kislányokat is, akiknek 4-5 éve korában már a derekukig ér a haja.

Nos, nekem nem hogy 5 évesen, de 25 évesen sem volt soha hosszabb. A nagyon max az a váll alá pár centivel érő volt, de azóta is inkább csak épp, hogy a vállamig ér.

Vitaminok, balzsam, olajok, pakolások, stbst már mind túl vagyok. Nem lett hosszabb, max sok kis hajam nőtt, de a hossz változatlan...

Akárhogy is nézzük, ez valószínűleg genetika, vagy hormonprobléma. Utóbbi eddig negatívat kapott, de még folytatom.

Minden esetre nekem úgy 4 éve póthajam van, mert erre vágytam mindig is: hogy hosszú hajam legyen. Már általános iskolában is, de soha nem lett hosszú.

Én mindent megtettem, de nekem nem nő meg. Ez van.

26N

2017. dec. 16. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!