3x voltam az elmúlt egy hétben fekvő csokicsövesbe... 7 perc a leggyengébbe aztán 8 perc ugyanebbe majd 6 perc a médium csokicsövesbe. szinte egyáltalán nem látok barnulást a bőrömön.ráadásul nem használhatok semmiféle szolielötti krémet. Nektek eredményes volt a csokicső,és ha igen mennyi időre mentetek?esetleg az álló csokicsöves jobban barnít?
szia. nekem csak jó tapasztalataim vannak a csokicsöves szoliról, az eu-csöves gép (ami a gyengébb) több időre kell menni, mert az mélybarnító és később is látszik meg. A csokicsöves gépek nagyon erősek, szóval nem is értem, miért nem látszódott meg, de tény, hogy nagyon fontos a szolizáshoz krémet is használni, amit bent a stúdióba meg is tudsz vásárolni, amilyen neked szükséges a pultos lány segítségével! :) Érdemes az álló-fekvő gépeket váltogatni, hogy egységesen barnulj le. Ahova én járok 3 percenként van, úgyhogy 9, 12 percre szoktam járni, de én már régóta szolizom. De kérd nyugodtan a benti lányok segítségét :))
2012. jún. 28. 22:03
2/10 anonim válasza:
Én 3x voltam 10percekre EU-s csokicsövesben, még alig látszik, éppen hogy van színem. De ha nem teszi úgy tönkre a bőröm mint a többi szoli, akkor megéri ha később barnulok le. Meg állítólag mélybarnító hatása van, tehát később jön ki a barnaság.
2012. júl. 1. 14:10
3/10 anonim válasza:
Szia! Én mostanában heti 2X járok csokicsöves fekvő szoliba. Az új Hot Chocolate Brown Medium-ba. 6-8 perc bőven elég, és tényleg csokiszínem van tőle. Szóval én tökéletesen elégedett vagyok!!!
2012. júl. 6. 13:24
4/10 Lara86 válasza:
Szia! Nekem eddig a csokicső a kedvencem! Hetente 2x járok 9-12 percre. Ha állóba megyek, ott elég a 9 perc, ha lusta vagyok, akkor a fekvőbe 12 perc :)
2012. júl. 8. 17:20
5/10 anonim válasza:
Szia!
Ha most kezdted a szolizást akkor legyél picit türelmesebb, mert a bőrödnek is hozzá kell szoknia. A csokicső szerintem a legszebben barnító cső, én nagyon meg vagyok elégedve vele. Ahova én járok van 0.3mas is, én felváltva használom, az egyik mélyebben a másik gyorsabban barnít, a kettő együtt szuper! Krémet viszont használj szerintem! Nemcsak meggyorsítja a folyamatot, de tartósabbá is teszi, nagyon jó illatúak, és megfelelően hidratálnak, ápolnak.
2012. júl. 9. 07:53
6/10 anonim válasza:
Sziasztok,
Ajánlom, hogy nézd meg a gépben a csöveket mivel a csokicsövet is hamisítják! A megfelelő bőrszín elérése lassú biokémiai folyamat, ne akard, hogy gyorsabb legyen, mert sosem lesz az! Ez egészségesen 2-3 hét, a „hétvégi bulikra” kellő időben kell felkészülni, ha lemaradtál ne ronts tovább a helyzeten. Rendszeresen, ésszerűen és türelmesen alapozz. Ez gyorsabban nem megy! Ha valóban csokicsőbe szolizol akkor 6 max 9 percnek elégnek kell lenni eu-sba meg 12 percnek! Minden esetre próbálj ki kozmetikumot szolizás előtt, kell a bőrnek, a hidratált bőr szebben, jobban és tartósabban barnul! A bőrtípusától és kondíciójától függően a szolárium kozmetikumok 30-40%-kal növelhetik a barnulási eredményt! A bőrt fel kell készíteni az UV-fényre, hogy védve legyen a barnulási folyamat alatt és a lehető legjobb barnulási szintet érje el, az UV fényt a jól karbantartott bőr tudja leghatékonyabban fogadni!
2012. júl. 21. 09:12
7/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem is picit türelmesebbnek kellene lenned, mert ahhoz, hogy szép egészséges barna színed legyen leégés nélkül, idő kell! Van aki hamarabb barnul,és van aki nem ennyire szerencsés bőrtípusba tartozik, de hidd el, hogy idővel neked is szép színed lesz. Ezt tapasztalatból mondom, mert én is csokicsöves szoliba járok, és ott is a mélybarnítós gépbe, általában heti 1x vagy 2x 7 percre. Az eredmény pedig magáért beszél!!:) Ha esetleg azért nem használhatsz krémet, mert allergiás reakciót válthat ki valamelyik összetevő, akkor sem kell elkeseredned, mert erre is van megoldás. Már nagyon szupi krémek vannak érzékeny bőrre is, csak kérd a recepciós lányok segítségét.Remélem segítettem!:) Szép napot!
2012. júl. 22. 08:45
8/10 anonim válasza:
Eleve kell a bőrnek is idő,mire be barnul,ez függ attól is mennyi melanin,festék anyag van a bőrödben.Aki fehér bőrű nehezebben barnul mint aki kreol bőrű.Érzékeny bőrre viszont vannak krémek pl:Designer Skin:At first sight,szilikon parabén,és illat anyag mentes kifejezetten az érzékeny bőrre van kifejlesztve,nekem nagyon be vált.Amúgy mély barnítós és nem hagy foltot.Inkább EU-szabványos csoki csövet használj ez kíméletesen,de tartósan barnít,de ott is kell azért 3-4 alkalom mire látszik.De magunkat úgyse látjuk barnának kérdezd meg inkább ismerősödet hogy látja e már a különbséget:)
2012. júl. 24. 11:55
9/10 anonim válasza:
Minden elismerésem a csokicsőnek !
2012. júl. 26. 10:29
10/10 anonim válasza:
Szia,
Három éve csokicsőves szoliba barnulok! Úgy gondolom ha nem lenne jó biztos váltanék és a szalon is! Ha eu-sba megyek akkor 12 max. 15 percre ha simába akkor max 9 percre! Általában heti 1x szolizok és szép barna vagyok tőle, de én használok minden szolizásnál krémet is! Mindenképp ajánlott hiszen 30-40%kal megnövelheti a barnulási eredményt! Kevesen tudják de a hidratált bőr szebben, jobban és tartósabban barnul! Én külön krémet használok az arcomra mivel ott érzékenyebb a bőröm!Két szolizás között minimum 48 óra teljen el de inkább több!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!