Csokicsöves szolárium vs. önbarnító tej? (többi lennt)
Figyelt kérdés
Ezek az önbarnítók annyira becsapós dolgok, hogy hihetetlen. Ideig óráig jók, aztán olyan ocsmányan kezdenek el kopni(ha utána kened akkor is..) én a rossmannos barnító tejet vettem ráadásul, a színe még jó is volt. A loreal adagolósa viszont katasztrófa és sárga. 4x voltam 9 percre szoliban, de rájöttem hogy a szoli csövek a megszokott helyen egy kalap kakát érnek 100ft/perc a semmiért, alig látszik pedig az arcom nem is volt önbarnítós. Hétfőn ellátogatok egy 80ft/perces csokicsöves szoliba, ahol rendszeresen írják mikor cserélték a csöveket stb, elég korrektnek tünik, addig meg koptatom magamról a nyavaja önbarnítót. Mi a véleményetek az önbarnítókrl illetve a csokicsöves szolikról? (félreértések végett még véletlenül se akarok agyonszolizott lenni, csak egy alap színt akarok mire felkerül rám a fürdőruha, mert hófehéren nem a legjobb vízpartra menni)
Sosem próbáltam önbarnítót, és nem is fogok. Semmi értelme, és még a színük is rossz. Szoliban szintén nem jártam, és nem is fogok, mert egy az h káros, másik pedig h nem dobok ki pénzt olyanra, amit a szabadban is elérhetek.
Azért találták fel a strandot, h ott barnuljon az ember nyáron. Csak mostanában már a strand szó nem ezt jelenti, hanem azt h már barnán kell érkezni, mert ilyen égő ha az ember fehér. Ez ugyanolyan mint h 14 évesen már ciki szűznek lenni, mert az nem menő... A strand azért van h barnuljunk, nem azért h barnán érkezzünk meg. Gondolj bele.. dobálod ki a 100 Ft-kat, közben meg 1 7végén elérhetnéd ugyanazt egy strandon.
2012. jún. 23. 09:07
2/7 anonim válasza:
nekem csak rossz tapasztalataim vannak az önbarnítókról. ha van is ami működik, méregdrága.
én is jártam szoliba egy hónapig, és semmit nem fogott. vagyis fogott, de nem annyira mint amennyire szerettem volna. de a csokicsöves gyorsan barnít, mindenképpen próbáld ki. én is kipróbálnám, de a közelben nincs olyan.
2012. jún. 23. 09:07
3/7 anonim válasza:
Nem sértésből és félre sem értettem, de komolyan nem értelek. Nyáron, napsütésben, 30 fokban képes vagy bemenni egy gépbe, és inkább mesterségesen színt szerezni a bőrödnek minthogy kiállj 20 percre a napra?? Mert mi van ha hófehéren mész a vízparta? Ne gondold azt hogy mindenki téged fog lesni, hogy milyen a színed... Nekem mindegy, te tudod, de engem senki nem tudna rávenni arra hogy nyáron a napsütésben és a 30 fokban befeküdjek szoláriumozni akármilyen fehér is vagyok. Hófehéren mentem először vízpartra és tökéletes színem lett, már másfél óra fürdőzés után.
2012. jún. 23. 09:11
4/7 anonim válasza:
mondjuk igen, a 3. válaszolónak igaza van. szoliba járni télen szoktak, mert olyankor nincs nap. most kb. 1 órára kifekszel a napra (nem muszáj strandon, otthon is) és lebarnulsz. és nem is fizettél, és nem is leszel hófehér.
2012. jún. 23. 09:23
5/7 anonim válasza:
Szia!
Én egyszer próbáltam az önbarnítót, de soha többet! Foltos lettem tőle és sárga. A csokicsöves szolik nagyon jók, kevés perctől is tök jó színed lesz. Ha nagyon fehér a bőröd akkor olyanba menj ami eu 0.3mas gyengébb csöves szoli de nem tudsz benne megégni, és szép színt ad. Ha krémet is használsz még gyorsabban elérheted a kívánt színt!
2012. jún. 25. 08:10
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi az összes választ! Van erkélyünk, kimentem a hétvégén is a napra, de kb. semmi látszata, a másik, hogy a napon én nem tudok egyenletesen barnulni, a szoliba meg csak beállsz és annyi. Télen nekem pl. eszembe se jutna szoliba menni, mert nem akarok világító barna fejjel mászkálni a hóesésben. Télen fehér szeretek lenni, nyáron barna ennyi. Az önbarnító egész jól kikopott már, de soha többet nem próbálkozom vele. :)
2012. jún. 25. 10:56
7/7 anonim válasza:
Szia! Én még sosem próbáltam önbarnítót, viszont szoliba rendszeresen járok. Az, hogy nyáron barnán vagy fehéren szeretnél érkezni a strandra, az legyen a te döntésed, és ne más erőltesse rád a véleményét. Szerintem jó ötlet, ha elmész párszor szoliba, mielőtt bevállalsz a világos bőröddel egy egész napos strandolást, mert annak tuti égés a vége!!! Én csokicsöves szoliba járok, és meg vagyok elégedve az eredménnyel!!! Persze ne várd, hogy első alkalomtól barna leszel, mert ehhez is idő kell, hogy leégés nélkül legyen szép színed. Ha nem látod a változást, kérd ki a recepciós véleményét, hogy ő mit ajánl, és mindenképpen használj krémet, mert ez elősegíti a barnulást és tartósabb is lesz a színed. Szép napot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!