Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell helyesen használni...

Hogyan kell helyesen használni az önbarnítót?

Figyelt kérdés

Nagyon fehér a bőröm, de szívesen barnulnék kicsit. A szoli nem jöhet szóba, és egyelőre az időjárás sem kedvez. Így önbarnítóra gondoltam. De nem tudom, hogyan kell felvinni, hogy szép, egyenletes legyen az eredmény. Nem szeretnék se csokibarna, se narancssárga lenni, foltos meg pláne nem.

Milyen technikával csináljam? (pl. bőrradír, aztán sima hidratáló, és arra? és meddig kell száradni hagyni? meddig marad meg az eredmény? milyen sűrűn ismételjem? stb)

Ezeket egyébként arcra is lehet használni?

Na, szóval minden infót szívesen fogadok a témával kapcsolatban...:)

2012. ápr. 18. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
SZia:) Én úgy csináltam, hogy vette egy igazi luffa szivacsot, azzal radíroztam magam mindennap, és testápoló kb 1 hétig, utána egy alapos radír után úgy, hogy semelyik testrészem ne maardjon ki óvatosan felkentem. majd megsmostam a kezem. nem lettem foltos, jó színem lett.
2012. ápr. 18. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
utána felkeenés után fél órát nem ültem le, csak álltam, majd egy törölközőre leültem fél óra elteltével, folytattam az estém stb és meztelenül maradtam, hogy ne kenjem szét a barnítókrémet. kb 2-3 óra hosszát maradtam így.Ha három napig bekened magad mindennap, akkor ilyen színed lesz: [link] szval szép barna meg minden, de elég sötét. két nap kenés után szép világosabb színed lesz. Én az alverdéét használom, és kenem arcra is.
2012. ápr. 18. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Hű, az nekem túl sok lenne!:)

Inkább olyasmire gondoltam, mint ebben a cikkben a képeken: [link]

Bár egy fokkal lehet világosabb is. Mert azért drasztikus változást nem szeretnék.

Arcra szintén radírozás+hidratálás után? És milyen mennyiségben?

2012. ápr. 18. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Én úgy használom mintha testápoló lenne, mert kevesebbet nem is lehetne a bőrön elkenni.

Sztem kendd be magad egyik este, és másnap meglátod hogy milyen színed lett! Nekem kb 2 nap kenés után van ilyen színem.

2012. ápr. 18. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, az arcot is radírozni kell :) és legyen kéznél azért egy alapozó, hogyha esetleg foltos lenne az arcod, ne kelljen úgy mászkálni, foltos arccal :)
2012. ápr. 18. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Dovet használok és nekem nagyon bevált. Egyáltalán nem maradok foltos:) Én vékony rétegben viszem rá reggel és nyugodtan rá kenheted a rendes testápolót is. Nem kell tőle félni, hogy valamit összekensz:)
2012. ápr. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!