Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szolárium vagy önbarnító?

Szolárium vagy önbarnító?

Figyelt kérdés
még sosem próbáltam semelyiket, ezért nem is vagyok képben az előnyökkel és hátrányokkal. akinek van tapasztalata, kérem írja le hogy melyiket ajánlaná inlább, és miért, mik a kockázatok, stb.
2011. máj. 4. 00:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Napozz, itt a jóidő, bár most ez épp nem mondható el de alapjáraton szép idő van. Egyszer használtam barnítókrémet, hát sárga lettem tőle és csíkos, megfogta a törölközőt stb.
2011. máj. 4. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Az önbarnító az gáz ahogy az első is írta. Szoláriumokban egyre többnél már EU konform csövek vannak, amik esküszöm nem is barnítanak. Szerintem szolizz, csak le ne égj! A barnulással nincs gáz.
2011. máj. 4. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:

szolizni nem szoktam

az önbarnítóval meg az a gáz, hogy ha nem tudod egyenletesen elkenni, akkor foltos leszel (ráadásul a hátamat sehogy sem tudtam egyedül bekenni rendesen)

2011. máj. 4. 01:09
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem a Nap sokkal jobban barnít mint a szolárium.

pl a napra kifekszel 2 órát és máris van színed, míg szolárumba járhatsz elég sokat, amíg olyan barna leszel mint 2óra napozással.

A barnító krémről meg ne is beszéljünk. én egyszer próbáltam ki de olyan szinten foltos lettem.

17L

2011. máj. 4. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

AHA! Könnyen mondja az, aki tud napozni...!!!! Nekem nincs annyira nagyon fehér bőröm, mégsem bírom a napot. Nyáron menekülök az árnyékba.

1: ha kifekszek a napra 10perc alatt leégek, még napolajjal is.

2: ha kifekszek a napra ugyanennyi idő alatt szörnyen megfájdul a fejem!

És akkor ítéljetek el, mert szolizok, micsoda bűn! :D:D

Én a szolit javaslom, de ne vidd túlzásba, pár perc elég, mondjuk 4 hetente 2szer.

Én még olyan emberről nem hallottam, akit a szoli tett volna el láb alól! :P

2011. máj. 4. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó senki nem ítél el, ha ilyen problémáid vannak a nappal akkor szolizz, érthető is. Én meg rohadt fehérbőrű vagyok és szintén leégek napon, de még szoliban is:S első voltam.
2011. máj. 4. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen tudom, csak mindenki úgy beszél a napozásról, hogy kifekszel a napra aztán szép színed lesz. Sajnos nem mindenkinél válik be.:S És akkor utána jönnek a vádaskodások, hogy a "szolis ku.rvák"

Itt most nincs ilyen, de a legtöbb helyen ezt tapasztalni.

Szoli=csokibarnaság a legmesszebb menőkig (ezt gondolják sokan)

Pedig én pl. csak annyit szolizok, hogy szép egészséges színem legyen

2011. máj. 4. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
nálam a szoli a napozás és az önbarnító is nyerő. igaz a krémet csak a vádlimra használom mert az soha nem barnul be. de inkább a szoli :)
2011. máj. 26. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!