Szolárium vagy önbarnító?
szolizni nem szoktam
az önbarnítóval meg az a gáz, hogy ha nem tudod egyenletesen elkenni, akkor foltos leszel (ráadásul a hátamat sehogy sem tudtam egyedül bekenni rendesen)
szerintem a Nap sokkal jobban barnít mint a szolárium.
pl a napra kifekszel 2 órát és máris van színed, míg szolárumba járhatsz elég sokat, amíg olyan barna leszel mint 2óra napozással.
A barnító krémről meg ne is beszéljünk. én egyszer próbáltam ki de olyan szinten foltos lettem.
17L
AHA! Könnyen mondja az, aki tud napozni...!!!! Nekem nincs annyira nagyon fehér bőröm, mégsem bírom a napot. Nyáron menekülök az árnyékba.
1: ha kifekszek a napra 10perc alatt leégek, még napolajjal is.
2: ha kifekszek a napra ugyanennyi idő alatt szörnyen megfájdul a fejem!
És akkor ítéljetek el, mert szolizok, micsoda bűn! :D:D
Én a szolit javaslom, de ne vidd túlzásba, pár perc elég, mondjuk 4 hetente 2szer.
Én még olyan emberről nem hallottam, akit a szoli tett volna el láb alól! :P
Igen tudom, csak mindenki úgy beszél a napozásról, hogy kifekszel a napra aztán szép színed lesz. Sajnos nem mindenkinél válik be.:S És akkor utána jönnek a vádaskodások, hogy a "szolis ku.rvák"
Itt most nincs ilyen, de a legtöbb helyen ezt tapasztalni.
Szoli=csokibarnaság a legmesszebb menőkig (ezt gondolják sokan)
Pedig én pl. csak annyit szolizok, hogy szép egészséges színem legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!