Gáz lenne ha hetente 2x mosnám a hajamat?
Én hetente van, hogy 2-3x is megmosom, mert ebbe a melegbe nagyon hamar zsírosodik.:ss
De van, hogy 3-4 napig nem is mosok, mert nincs kedvem és inkább felfogom. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha 2x. mosod. De ha nem zsírosodik, elég egy héten 1x mosni.
Valahol azért anyudnak is igaza van. Nekem régebben nagyon jó hajam volt, hetente 1x elég volt megmosni, kb. az 5-6. napon kezdett zsírosodni, lelapulni. Aztán elkezdtem heti 2x (szerdán és vasárnap) mosni a hajam, kb. 2 hónap múlva már hajmosás után 2 nappal zsírosodott a hajam.
Persze kényelmesebb volt heti 2x hajat mosni, ráadásul 2-3 nap után kezd lelapulni a hajam, nincs frissen mosott hatás (amit imádok), de végül úgy döntöttem, hogy fokozatosan leszokok a heti 2 hajmosásról.
Mostanában random módon szoktam, amikor úgy érzem, hogy itt az ideje, nem feltétlenül hetente 1x vagy 2x, inkább 4-5-6 naponta. :D
3-4 naponta nyugodtan moshatod, azaz a heti 2 pont ideális.
Egy fodrász-tanonc
Heti 3 alkalommal szoktam. Valamikor négyszer is megmosom (de az ritkán van).
A két hajmosás nem sok szerintem.
én 3-4 naponta mosom, ennyi idő alatt mindig bezsírosodik... :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!