Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol tudnám eladni jó áron a...

Hol tudnám eladni jó áron a levágott 40 cm hajamat?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja levágattam a hajam ( ami 40cm, fekete )és szeretném eladni, de a neten nem nagyon találtam semmit eddig! Szeretnék egy kis segítséget kérni, aki tud, vagy ismer valakit aki venne hajat, (parókának, póthajnak ) kérem írja meg nekem! Előre is köszönöm

2012. jún. 25. 14:52
 1/6 anonim válasza:

Pont pénteken olvastam egy Nógrád megyei újságban, úgyhogy előkerestem : " Hajat veszek! Elsősorban fejen lévő világos haj érdekel 50cm-től. Levágott és ősz haj is érdekel."

Nem tudom, ez jó-e neked, ha igen, elküldöm a telefonszámot is.

2012. jún. 25. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem írtad hol laksz, gondolom ezért nem utaznál az ország túlvégére, úgyhogy a legjobb, ha a fodrászodnál érdeklődsz, hogy ki foglalkozik a környéken ilyesmivel. Ha nem tudja, érdeklődj más fodrásznál, valamelyikük biztos tudja.

Vagy ha van arrafelé kreatív fodrászat, ott nagy esély van rá, hogy keresnek ilyesmit.

2012. jún. 25. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

rakd fel a vaterára viszik mint a cukrot:) Nekem is van.

Vagy ha nem chopfban veszik meg, akkor tresszeltesd be, úgy tuti elmegy. Főleg ha festetlen:)

2012. jún. 25. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Bács-Kiskun megyei vagyok, de bármilyen lehetőség érdekelne!

Sajnos itt nem nagyon van olyan fodrász aki ezzel foglakozna :( . Ha megtudnád adni a nógrádi tel.számot azt megköszönném :)

2012. jún. 26. 07:25
 5/6 anonim válasza:
Elküldtem privátban.
2012. jún. 26. 15:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. jún. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!