Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám elérni, h fehéreb...

Mivel tudnám elérni, h fehérebb legyen a bőrőm?

Figyelt kérdés
Lehetséges vhogy elérni, hogy fehérebb legyen a bőrőm, ahol lebarnultam? (Nem olyan drasztikus lépésekre gondolok, mint Michael Jackson...)
2009. júl. 7. 13:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem mész ki, hanem egész nap benn ülsz.

De mi ez a 'fehér-bőr' divathullám?

Itt nem arra gondolok, hogy szolizzon mindenki, csak nyáron miért baj, ha van egy egészséges barna színed...

2009. júl. 7. 13:04
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert nekem ez tetszik, ennyire egyszerű. Eddig úgy tudtam, h a barna bőr a divat, nem a fehér, szal nemtom milyen divathullámról beszélsz... :D Csúnya a sok fekete ruha barna bőrrel. :)
2009. júl. 7. 13:13
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
a fekete ruha ponthogy barna bőrrel nézki jól, fehér bőrrel olyan leszel mint egy hulla. de gondolom ez a célod, biztos vmi emo, vagy goth, vagy vmi hasonló népszerű és lejárt divat híve vagy...
2009. júl. 7. 13:55
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

1. vagyok

de igenis divathullám, nem tudom mennyire olvasol újságot, de mindegy.

[link]

Remélem nem tudják visszahozni a divatba:S

Amúgy miért lenne ronda a fekete ruha barna bőrrel? Nekem is barnásabb bőröm van, és igen jól néz ki fekete ruhával.

Szerintem meg fehér bőrhöz nem megy.

[link] fehér bőrön fekete ruha (persze szépn nőn, amit tudunk, h nem mindenki az)

[link] és egy barna bőrön

A linkeken mindegyikükön jól áll a fekete ruha, de ha az igénytelen rocker lányokra gondolok, felfordul a gyomrom...

2009. júl. 7. 13:58
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

13:58 Nem mindenki olvas szennylapokat, mellesleg ez a cikk 2008. áprilisi... igaz akkoriban sem tűnt fel hogy divat lenne, ugyanúgy undorító barnára szolizott csajok voltak többségben mindenfelé. Ahogy most is.

Én fehér púdert meg hintőport használok fehérítésre, régebben próbálkoztam drága krémekkel is de semmit nem használtak. Volt amit be is tiltottak már mert káros volt. Hát... marad a smink meg nem kell napozni. Én amúgy sem tehetem mert csak szétéget a nap, barna meg nem leszek sose.

2009. júl. 7. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
vmi emo-sok, goth-osok, vagy rokker-punker hasonló izék vagytok. mi?:D
2009. júl. 7. 14:27
 7/12 A kérdező kommentje:

14:14-s!

Köszi szépen, h legalább Te a kérdésemre válaszoltál! :)

Mert ugye nem arra voltam kíváncsi, h manapság miből csinálnak divatot, meg nem is arra, h ki mit gondol az ilyen stílusú lányokról. (Nem, nem emo, azok 1. nem fehérek, 2....kit érdekelnek?) És a rocker lányok meg nem igénytelenek egyáltalán. Persze vannak, akik igen, de olyan van diszkósok közt is meg mindenhol...

2009. júl. 7. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez az oldal nem arra jó, hogy egymást "fikázzuk" hanem, hogy segítséget nyújtsunk.. de ahogy gondoljátok.

ha száraz bőröd van, akkor szerencsés vagy mert hamar "lekopik" a barnaságod. ezt visszacsinálni nem lehet, annyit tudok ajánlani, hogy legközelebb ha kilépsz a fényre 30faktoros naptejjel kendd be magad, mert az már egyáltalán nem hagyja, hogy lebarnulj. :)

2009. júl. 7. 14:42
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi, majd észben tartom. :D
2009. júl. 7. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem vagyok se rocker, se semmi :D

Egyedi vagyok, a stílusom pin upo, retro, szexi...stb :D.

Szeplős vagyok, kék a szemem, nagyon nem állna jól a barnaság. A naptól még szeplősebb vagyok. Én 30 faktoros naptejjel kenem be magam, amikor kimegyek a szabad levegőre. Mindig. És teljesen pánikba esek, ha nem kenem be magam, mert leégek :D Ma is 10 percet voltam háttal a napnak, mikor mentem angolra. Erre a nyakamnál leéget a bőr :D. Szal 30 faktoros naptej a megoldás! :)

15/L

(Mellékesen a divat a barna még mindig. Osztálytársnőim mind barnák szeretnének lenni. Én eldöntöttem, hogy csak azért is fehér maradok. Nem leszek divatmajom :D Egyediség! :D)

2009. júl. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!