Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajcsat meg minden nélkül...

Hajcsat meg minden nélkül hogy marad kétoldalt a hajatok, hogy nem megy a szemetekbe, ha ki van bontva?

Figyelt kérdés
Viszonylag dús a hajam, és mindig bele kell tennem csatot, hogy "megálljon" az arcom fölött. Esetleg fufrut kéne vágatnom, vagy hajfixálót használni? Hogy csináljátok?
2012. jún. 23. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Frufruval könnyebb lenne, és ha megtupíroznád és hajlakkal lefújnád tuti hogy megállna és nem lógna bele a szemedbe!
2012. jún. 23. 22:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! amúgy van olyan, akinek simán hajfixáló nélkül is megáll, oldalfufruval?
2012. jún. 23. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon fel van tupírozva és van rajta hajhab szárítás előtt akkor igen!
2012. jún. 23. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem:)

Tépett oldalfrumfrum van és nem kell csatolgatnom.

[link]

ilyen.

2012. jún. 23. 22:54
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2012. jún. 23. 23:02
 6/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek :)
2012. jún. 23. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a frufru lógott bele mindig. :D Legalábbis az oldalfrufru, mert az hosszabb néhol ugye, és ha írok pl. akkor belelóg a látóterembe. :D

Leghatásosabb, hogy nincs frufrum, és nagyrészt elég hosszú a hajam, a vállam mögé teszem, és ott marad. :D Elöl van pár tincs, ami rövidebb, azt a fülem mögé teszem és kész. Se csat, se lakk, se semmi.

Bár rövidebb hajnál nem nagyon működik. :) Anno hajráfot hordtam, vagy megtűztem, ha zavart, nem csináltam belőle gondot jobban belegondolva. :D

2012. jún. 23. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!