Az elöltöltős mosógépeknél is kell 5-5cm helyet hagyni kétoldalt?
Figyelt kérdés
(Eddig csak felültöltősöm volt, ezt a típust nem ismerem.)2012. jún. 5. 19:49
1/9 anonim válasza:
Ugyanúgy kéne, attól, hogy a nyílás elől van, még ugyanúgy tud rázkódni.
De pl. az én 9 kilós Ariston mosógépem olyan jól igazgatja a cuccokat (mondjuk néha vagy 4-5 percig), hogy oldalanként kb. 3-3 mm (miliméter, nem elírás) van csak szabadon hagyva, és elég neki.
2/9 A kérdező kommentje:
ez jó hír, jó lenne, ha nem vesztenék 10 centi helyet...
2012. jún. 5. 20:26
3/9 gomzoli válasza:
A mai mosógépek már nem ugrálnak, tényleg elég egy-egy ujjnyi hely. Hátul viszont a csövek kedvéért hagyj bőven helyet, nehogy megtörjenek, vagy nyomódjanak.
4/9 gomzoli válasza:
Egy tipp, tegyél gumiszőnyeget a gép alá, az mégjobban elnyeli a vibrációkat.
5/9 anonim válasza:
az enyém (siemens) meg se rezdül a centrifugánál. mellette van közvetlen a szárító, aztán a vasaló-hajtogatóasztal, talán egy ujjnyi rés van köztük
6/9 A kérdező kommentje:
és ez azt jelenti, hogy bátran lehet pakolni is rájuk? vagy jobb, ha egy pult alá vannak betolva?
2012. jún. 5. 23:58
7/9 anonim válasza:
5 vagyok. nálam ilven ikeás pult asztal van, azalatt van a mosógép a szárítógép és a meghosszabbitása a vasalóállvány, meg ahol hajtogatok.így a tetjére is tudsz pakolni. De egyébként is lehet rá pakolni,mert nem mozog
8/9 anonim válasza:
nem pont így néz ki de ezekből az elemből van, csak másképp van összerakva
9/9 anonim válasza:
Az én gépemen 2 oldalas ragasztóval pelenkázó asztal van, a gyerek piszkosul élvezi ha pont akkor van centrifugázás.
#1 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!