A mosógépeknél van egy minimum mennyiség a ruháknál, amit el kell érni? Tehát nem moshatok ki mosógépben mondjuk két nadrágot és három pólót, mert az kevés?
Kimoshatod,nincs minimum mennyiség.
Az csak egyszerűen energiapazarlás.
Ha van a gépeden féltöltet program akkor használd azt.
A kevés ruha hátránya még az is, hogy jobban szétveri a ruhákat a gép mosás közben, ezért azok hamarabb tönkremennek.
Próbáld meg maximális mosási tömeget bepakolni a gépbe.
Üdv.
Van olyan, hogy félmosás. Ez az én gépemen az indító gomb mellett van.
De szerintem ez még annak is kevés. De esetleg nézz még szét a lakásban, én ilyenkor azért össze szoktam tudni szedni ezt-azt mellé. Pl. függöny, ágyneműhuzat, itt ott maradt holmik (pulcsi stb.), kabát...
Olvasd el a géped használati útmutatóját. Az a legjobb. Ha nincs meg, akkor neten keress rá a géped típusára, hátha fent van valahol.
az újabb gépek súlyautomatikásak, tehát amennyi ruhát beteszel, ahhoz szükséges vízmennyiséget használ. áramot viszont ugyanannyit, szóval szerintem gyakran ne csinálj ilyen kétpólós mosást. ha mondjuk tényleg nem találsz semmi moshatót a lakásban, de mindenképp ki kell mosni pár cuccot, akkor néha belefér, gyakran csinálni ilyemsit pazarlás.
ha keveset mosol, akkor vegyél olyan mosógépet, aminek 3.5-4kg-s a töltési maximuma, így tudsz spórolni.
A mi mosógépünk nem centrifugáz túl kevés ruhával, mert nem tudja egyenletesen elosztani.
Persze igaz, hogy nem is érdemes, mi is csak kétszer mostunk így, szükséghelyzetben. De a centrifugáláskor be kellett tenni mellé valamit, hogy elinduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!