Mennyi az a minimum idő amíg érdemes áztatni a ruhákat mosás előtt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 07:36
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. okt. 16. 09:44
3/9 anonim válasza:
Ha normális mosóport használsz, akkor ez kikerülhető. Nem akarom reklámozni, de az Ariel Complete 7 olyan foltokat ki szed, hogy eszméletlen. Például: leettem zsíros, kolbásszal magam, 3 nap után mostam ki a pólót és elsőre eltünt.
LG előltöltős mosógépem van, másfél órás, előmosásos programot használok 40 fokon.
4/9 anonim válasza:
Én meleg mosószeres vízbe szoktam áztatni,lavorba stb.attól függ mennyi ruha.Általában addig míg hidegre ki nem hűl a víz.Ez eddig bevált.A fehér cuccokat ha mondjuk nagyon foltos pl.:konyharuha,vagy kevésbé pl.: fehér felső,fehérnemű lepedő...előbb kimosom aztán áztatom fehérítős,vagy klóros(attól függ mit áztatsz) hideg vízbe,2-3 óráig.De ha valami nem foltos azt nem érdemes áztatni,legalábbis én nem szoktam,anélkül is tiszta lesz mosáskor. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nektek is nagyon szépen köszönöm!
2010. okt. 16. 10:56
6/9 anonim válasza:
" előltöltős mosógépem van, másfél órás, előmosásos programot használok 40 fokon"
Az áztatás olcsóbb.
7/9 anonim válasza:
Én sosem szoktam be áztatni,mégis tiszták.
Bonux 2/1-ben.
8/9 anonim válasza:
Semennyi. Én is Arielezek, soha nem áztatok. 40 fokon mindent kihoz.
9/9 anonim válasza:
Én egy előmosást csinálok kézzel 2-5 percig, ezzel kioldódik a kosz nagyobbik része, és úgy teszem a gépbe. Egy 45 perces 40 fokos mosás elég így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!