2 kérdés! Több éve leégett edényt hogy tudnánk megtisztitani? Vagyis több éve folyamatossan égett rá a zsir meg hasonlók az aljára. És mára már minimum 1cm-es fekete réteg van az alján.
1 centi???
Akkor oda a drótkorong kell.
Az edénybe önthetsz melegvízben feloldott mosószódát (jó töményen) és abban áztathatod.
A hidegzsíroldók közül nekem a Welldone jött be. Feltétlen használj hozzá gumikesztyűt!
Kezcsokom(de kizarolag jelkepesen) annak, aki nalad foz, mosogat, takarit!
Ha az en konyhamban ilyen elofordulna, felgyujtanam azzal egyutt, aki olyan lusta, hogy ennyire elhanyagolja! A hatodik X-ben vagyok, van egy palacsintsutom, ami a nagymamame volt, ma is szivesen hasznalom, de soha ilyen problemam nem volt vele, ugyanis hasznalat utan el szoktam mosogatni! Csak TISZTA edenyben kezdek hozza a sutes-fozeshez! Nem gondolod, hogy a kerdes jellemez teged?
Utolsó kettönek!!!!!
Nem az enyémek az edények hanem hogy az anyós hozzánk költözött Ö hozta magával!!!!!
A többinek köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!