Szerintetek Mennyi sárgarépát egyek ahhoz hogy bebarnuljak? Várom a válaszokat! Mert nagyon szeretnék barna lenni csak nekem nagyon érzékeny a böröm és szoliba sem szeretnék menni!
Figyelt kérdés
Mennyit egyek!!!!!!!!!!2009. júl. 6. 16:04
1/7 anonim válasza:
Sárgarépa nem barnít önmagában. Csak segít jobban lebarnulni a napon. Esetleg használj valami bírnatókrémet, ha nem vagy érzékeny rá. Csak vigyázz, nehogy foltos legyél tőle.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi,probáltam már azt is...
2009. júl. 6. 17:41
3/7 anonim válasza:
Az olymposnak van sárgarépa-meg még valami itala, már nem emlékszem pontosan. Másfél literes, napi két palackkal ittam meg, 2 hét után barna voltam:) Csak sajna hamar elmúlt, de mindenki csodálkozott, h milyen jó szinem van télen:)
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm köszönöm!:)
2009. júl. 6. 18:22
5/7 anonim válasza:
Béta-karotint tudsz venni a patikában is, 800-900 ft körül van. (Eurovit) Napi egy kapszulát megeszel és szép barna leszel! (gyógyszerész)
6/7 anonim válasza:
A sok sárgarépától és sütőtöktől csak sárga leszel nem barna. Szerintem nem túl előnyös. Lehet kapni pl dm-ben barnító kapszulát és ha kimész a napra jobban megfog. Vagy vannak azok a golyók amiket szét kell kenni a bőrödön és lám barna lettél:)
7/7 A kérdező kommentje:
kösziköszi:)
2009. júl. 6. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!