Mit kezdjek a göndör hajammal?
Szerintem menj el egy szakemberhez és azt kérdezd meg arról hogy, hogy hozhatnád rendbe a hajadat.
Amúgy azzal van bajod, hogy göndör vagy azzal, hogy száraz és így nem lehet szép göndör?
nekem göndör van, sima babasamponnal mosom (mármint aminek ez a márkája), utána teszek rá vmi schwarzkopf trutyit, ez valami pakolás, azzal fésülöm ki. Utána olajos hajápolót és göndör hajra való hajhabot. Előre dobva szárítom kb 5 percet, utána hátrahajolva és csak félig szárítom meg, többi a levegőn. Fésülködés csak hajmosáskor, különben kb. így nézne ki :D :
am. meg így néz ki kb:
persze ilyet szeretnék, de hát ahhh, ez nem jön össze :D :
Régen am. én is utáltam, de most már rájöttem hogy pont jó az arcomhoz (arcom nem valami szép és a hajam eltereli róla a figyelmet), szóval a természet végül is tudta mit csinál :D
Ilyen olajos sampont, hajápolókat szoktak rá javasolni, meg kifejezetten göndör hajra való cuccokat.
Vasalást én abbahagynám a helyedben, mielőtt végleg tönkremegy :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!