Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a göndör hajammal?

Mit kezdjek a göndör hajammal?

Figyelt kérdés
Göndör hajam van, és egyszerűen utálom! A sok hajvasalástól pedig nagyon töredezik, és ott tartok hogy nem tudok mit kezdeni a hajammal. Ha abbahagynám a vasalást, akkor nagyon ronda lenne a hajam, és összevissza állna, mert a hajam nagyon száraz, és a göndör haj csak akkor szép ha egészséges. (de amikor még nem vasaltam a hajamat akkor sem nézett ki jól). Mit csináljak, hogy valahogy rendbejöjjöm a hajam? Ti miket használtok?

2012. jún. 20. 17:24
 1/6 anonim válasza:

Szerintem menj el egy szakemberhez és azt kérdezd meg arról hogy, hogy hozhatnád rendbe a hajadat.

Amúgy azzal van bajod, hogy göndör vagy azzal, hogy száraz és így nem lehet szép göndör?

2012. jún. 20. 18:25
 2/6 anonim válasza:
Mármint arról kérdezd meg, hogy milyen szer kell rá, hogy újra egészséges legyen.
2012. jún. 20. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:
végülis azzal hogy göndör...:S
2012. jún. 20. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
akinek göndör haja van mivel ápolja? főleg ha vasalja is?
2012. jún. 20. 19:07
 5/6 anonim válasza:
Nem tudom... Én mindig szerettem volna göndör hajat (nekem hullámos) De soha nem vasaltam és nem tudom , hogy hajvasalásnál mi a teendő.
2012. jún. 20. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem göndör van, sima babasamponnal mosom (mármint aminek ez a márkája), utána teszek rá vmi schwarzkopf trutyit, ez valami pakolás, azzal fésülöm ki. Utána olajos hajápolót és göndör hajra való hajhabot. Előre dobva szárítom kb 5 percet, utána hátrahajolva és csak félig szárítom meg, többi a levegőn. Fésülködés csak hajmosáskor, különben kb. így nézne ki :D :

[link]

am. meg így néz ki kb:

[link]

persze ilyet szeretnék, de hát ahhh, ez nem jön össze :D :

[link]

Régen am. én is utáltam, de most már rájöttem hogy pont jó az arcomhoz (arcom nem valami szép és a hajam eltereli róla a figyelmet), szóval a természet végül is tudta mit csinál :D

Ilyen olajos sampont, hajápolókat szoktak rá javasolni, meg kifejezetten göndör hajra való cuccokat.

Vasalást én abbahagynám a helyedben, mielőtt végleg tönkremegy :/

2012. jún. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!