Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak a göndör hajamma...

Mit csinaljak a göndör hajammal hogy akkor is úgy álljon mint mikor nedves? Mikor megszárád olyan mint az oroszlán szörénye. Ha nem álna így nem vasalgatnam.

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
tegyél rá egy kis hajhabot, ettől rendesen elkülönülnek a tincsek és szép formájuk lesz. :)
2012. jan. 28. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom a garnier fructis hajhabot :).
2012. jan. 29. 15:39
 3/6 anonim válasza:

Hát lehet, hogy én rossz hajhabot használok, de nekem nem különülnek el annyira...

mármint néhány szépen áll, de sok nem

2012. márc. 9. 22:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Használtam hajhabot de ugyanúgy állt. Lehet én se jót bár az L'oreal volt az pedig márkás.
2012. márc. 9. 23:39
 5/6 anonim válasza:

Ugyanigy vagyok én is. :)nem tudom már mit csináljak vele, h lapuljon le. xD

általába vasalom

2012. okt. 5. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

ne fésüld ki vegyél göndör hajra való hajhabot meg használj vmilyen olajat is

[link]

szerezz be egy ilyen fejet a hajszárítodhoz ezzel állítólag szép göndörre lehet szárítani bizto hallottál már róla

2013. jan. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!