Mit csináljak a göndör hajammal?
Mivel mossam és balzsamozzam? És hajhabot rakhatok rá beledörzsölve és utána hagyhatom megszáradni magától? Vagy akkor ha nem éri meleg akkor ragadni fog? Tönkreteszi a hajhab?
Esetleg bevált göndör hajra balzsam, krém, valami?
Tapasztalatok?
Nagyon küzdök hogy szép loknisba álljon be mert a hajlama megvan de szerintem nem jó szereket használok így összegubancolódik meg egybeáll :S
köszi, szárítani nem szoktam ilyenkor mert csak széttúrja és bozontos lesz
de a habot rajta lehet hagyni szárítás nélkül is?
garnier fuctis tényleg jó? olvastam valahol hogy dícsérik
nagyon köszi
akkor beszerzek egy jó hajhabot :)
Küldj egy privit az emailemre, és segítek.
Itt nem lehet, mert reklám lenne...Van rá sampon, konkrétan egyenesítő balzsam, sőt még védő (olajos) szérum is, ha károsodás nélkül vasalni szeretnéd. boltban nem kapható, de webboltban igen.
Kitti
első vagyok: nekem az vált be, hogy benne hagyom, és akkor nem lesz annyira szétálló, és lehet kapni hajszárítót is ami direkt göndör hajra van: [link]
úgy kell, hogy veszel egy hajtincset, de vastagot, és azt "belegyűröd" és hagyod egy ideig, majd kihúzod a hajadból és lassan elengeded. Elvileg ez is jó, és használ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!