A hajam olyan semmilyen. Nem is göndör nem is hullámos és főleg nem egyenes. Össze vissza áll. Mit csináljak vele? Vagy esetleg hogyan hordhatnám?
énis ezthittem. vasaltam és stílusomat követve tupíroztam tőnél..
legnagyobb hiba amit elkövethettem hajammal szemben:DDD
ha behabozod hajmosás után, félszárazon és másnap reggel is kevés hab pici szárítás viz nélkül akkor göndör lesz:) frufrud vasalhatod. ne vasald..
Esetleg kérj kölcsön valakitől egy diffúzoros hajszárítót, és próbáld ki. Szép, hullámos hajat csinál. (Lányomnak szoktam használni, majdnem göndör lesz a haja, amúgy csak hullámos). Ha jónak találod, akkor érdemes egyre beruházni.
Kipróbálhatod úgy is, hogy habot teszel a hajadra, és a tenyereddel nyomkodod fel kis kunkorokba a hajad, miközben szárítod. Hosszadalmasabb, fárasztóbb, de ki lehet próbálni, milyen lenne diffúzorral.
Még az egyenes haj is hullámos lesz tőle egy kicsit, nekem szögenyenes, mikor hosszabb volt, néha beszárítottam így, jó borzas lett a tépett, lépcsős hajam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!