Mikor jár le a kozmetikumoknak (pl:rúzs, szemfesték, alapozó, szempillaspirál) a szavatossága? Mert nincsen rajtuk. Meddig tarthatók el? Ezt mikor tudjam?
Figyelt kérdés
egyszer azt olvastam egy újságban, hogy egy bizonyos idő után ezeknek is lejár a szavatosságuk, és akkor már nem ajánlott őket használni. de azt nem írta kb. mikor! nekem több olyan szempillaspirálom, rúzsom alapozom, stb...is van ami már meg van egy két éve. jó nem olyan rég óta, meg nem 5-6 éve, de egy két éve már megvannak. és egyiknek sincs szavatossági idő! mikor tudjam hogy már nem használhatom? ti ezt hogy állapítjátok meg?2012. jún. 19. 10:45
1/2 anonim válasza:
A legtöbbön van egy ilyen jel: [link]
A szám jelzi, hogy hány hónapig jó felbontás után. Van, ami 2-3 évig, pl. a púderek, de a szempillaspirál legtöbbször csak fél évig jó. Én nem szoktam véresen komolyan venni, de azért nagyjából jó betartani.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, majd át nézzem őket.:) viszont nekem van olyan szempillaspirálom ami már egy két éve meg van. akkor szerinted azt kidobjam?
2012. jún. 21. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!